Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
85

Σφοδρή επίθεση ΚΚΕ και ΠΑΜΕ για τα δακρυγόνα στους συνταξιούχους

< 2 λεπτά
03.10.16 • 17:47
#Tags:

Σφοδρή επίθεση της ΤΕ Λιβαδειάς του ΚΚΕ και της Γραμματείας Λιβαδειάς του Π.Α.ΜΕ για την σημερινή επίθεση των αστυνομικών δυνάμεων εναντίον των συνταξιούχων που διαμαρτύρονταν στο κέντρο της Αθήνας για τις μειώσεις στις συντάξεις τους. 

"Μια ημέρα μετά την κυβερνητική φιέστα στην Καισαριανή, που είχε προφανή στόχο να δώσει άλλοθι ‘’αριστεροσύνης’’ και να ξεπλύνει την αντιλαϊκή πολιτική, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έδειξε το πραγματικό της πρόσωπο, διατάσσοντας την επίθεση, με ΜΑΤ και δακρυγόνα, σε βάρος συνταξιούχων που διαμαρτύρονταν για τις μειώσεις στις συντάξεις τους και ζητούσαν συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

Αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ότι η υλοποίηση της αντεργατικής – αντιλαϊκής πολιτικής πάει χέρι – χέρι με την καταστολή και τον αυταρχισμό ενάντια στους εργαζόμενους, τα λαϊκά στρώματα που διεκδικούν τα δικαιώματά τους.

ΤΕ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ του ΚΚΕ"

Στην καταγγελία της έντασης της βίας των αστυνομικών κατά των απόμαχων της δουλειάς κάνει λόγο με ανακοίνωσή της η γραμματεία Λιβαδειάς του Π.Α.ΜΕ.
"Όταν δε φτάνουν η κοροϊδία και η εξαπάτηση, όταν δεν αρκεί η μετατροπή του άσπρου σε μαύρο, το βάφτισμα των περικοπών σε αυξήσεις, τότε χρησιμοποιείται η γνώριμη μέθοδος της καταστολής και του ων χημικών.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ακολουθώντας το ίδιο μονοπάτι των προηγούμενων κυβερνήσεων επιτέθηκε σήμερα στους συνταξιούχους, στους απόμαχους της δουλειάς αλλά όχι του αγώνα.

Η Γραμματεία Λιβαδειάς του Π.Α. ΜΕ. καταγγέλλει την ένταση της τρομοκρατίας και τη σημερινή επίθεση των δυνάμεων καταστολής στους συνταξιούχους και τους καλεί να οργανωθούν στα σωματεία τους, να δυναμώσουν τους αγώνες τους, να πάρουν αγωνιστική θέση πλάι στους εργαζόμενους και τα συνδικάτα τους, για να διεκδικήσουμε αυξήσεις στους μισθούς και στις συντάξεις, αναπλήρωση των απωλειών μας που για εμάς δεν είναι "περασμένα - ξεχασμένα", να απαντήσουμε αγωνιστικά στο νέο κύμα επίθεσης που προετοιμάζουν κυβέρνηση - ΕΕ - κουαρτέτο -επιχειρηματικοί όμιλοι!

Γραμματεία Λιβαδειάς του Π.Α. ΜΕ".

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle