Asopichos Logo
19-03-2024
Asopichos Logo
116

Σφοδρή σύγκρουση νταλίκας με τρένο στην Τιθορέα

< 3 λεπτά
24.04.17 • 18:49
#Tags:

Συναγερμός σήμανε στον σταθμό του ΟΣΕ στην Κάτω Τιθορέα όταν νταλίκα συγκρούστηκε με τρένο την Κυριακή 23 Απριλίου.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, το τροχαίο σημειώθηκε όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και την ώρα που νταλίκα με τούρκικες πινακίδες, διέσχιζε την σιδηροδρομική διάβαση, εμβολίστηκε στο πίσω μέρος από την αμαξοστοιχία intercity 59
που εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Αθήνα.2

 Το τρένο παρέσυρε το βαρύ όχημα για λίγα μέτρα με την μηχανή του να βγαίνει εκτός γραμμής.

Σημειώνεται ότι δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός από τους επιβάτες του τρένου αλλά ούτε και από τον οδηγό της νταλίκας, ωστόσο εκτροχιάστηκε η μηχανή της αμαξοστοιχίας.

Οι 300 επιβαίνοντες στο τρένο θα συνεχίσουν το ταξίδι τους για Αθήνα με λεωφορεία του ΟΣΕ.

3

Σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για τους επιβάτες που ξεκινούν από την Αθήνα από απόψε (23/4) με προορισμό τη Θεσσαλονίκη ή αντίστροφα από τη Θεσσαλονίκη προς την Αθήνα, θα γίνεται μετεπιβίβαση σε λεωφορεία στο τμήμα μεταξύ Λιανοκλαδίου - Τιθορέας με πιθανή πολύωρη καθυστέρηση, έως ότου αποκατασταθεί η ομαλή λειτουργία της γραμμής από τα συνεργεία του ΟΣΕ και της ΕΕΣΣΤΥ.

Σημειώνεται ότι στο τμήμα αυτό της σιδηροδρομικής γραμμής όπου σημειώθηκε η σύγκρουση η γραμμή είναι μονή και διασχίζει δύσβατες ορεινές περιοχές.

4

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle