Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
199

Σχολή Κριτών Στίβου Βοιωτίας-Εύβοιας. Εγγραφές, πότε αρχίζουν τα μαθήματα

< 1 λεπτό
18.12.18 • 07:35
#Tags:

Ο Σύνδεσμος Κριτών Στίβου Κλασικού Αθλητισμού Βοιωτίας- Εύβοιας, ανακοινώνει την ίδρυση της νέας του σχολής  για την περίοδο 2018-2019.

Η έναρξη της σχολής ορίζεται το Σάββατο 26 Ιανουαρίου και για τρία Σαββατοκύριακα (θεωρητικό μέρος) πρωινές ώρες 9:30 – 12:30 και τελειώνει με το πρακτικό μέρος εντός των  σταδίων.

Για λόγους διευκόλυνσης τα μαθήματα θα διεξαχθούν στις δύο πόλεις, Λιβαδειά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς και στην περιοχή της Χαλκίδας στο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αρτάκης.

Τα αγωνίσματα του στίβου είναι γνωστά και σαν κλασικός αθλητισμός, μιας και τα περισσότερα έχουν ρίζες σε ανάλογα αθλήματα που διοργανώνονταν στην κλασική αρχαιότητα. Τα αγωνίσματα του κλασικού αθλητισμού ήταν αυτά που κυριαρχούσαν στην αρχαία εποχή και ιδιαίτερα στους πανελλήνιους αγώνες. Χωρίζονται σε τρεις μεγάλες κατηγορίες: στους δρόμους, τα άλματα και τις ρίψεις.

Η σχολή κριτών είναι δωρεάν για όλους, με μοναδική προϋπόθεση να διανύουν το 18ο έτος της ηλικίας τους και να μην διώκονται ποινικά.

Θα ακολουθήσουν γραπτές εξετάσεις με σκοπό την πιστοποίηση των νέων κριτών.

Τηλ. επικοινωνίας: για Βοιωτία  6977650012

για Εύβοια   6932534912

E-mail: coachk@sch.gr

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle