Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
567

Σχολείο ή Σκουπιδότοπος;

< 1 λεπτό
17.10.18 • 19:31
#Tags:

Αυτή την εικόνα αντικρίσαμε, παιδιά και γονείς του 10ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς, την Τρίτη 16/10 το πρωί που πήγαμε τα παιδιά μας σχολείο.

Προφανώς, το προηγούμενο απόγευμα, πολίτες της Λιβαδειάς που επέλεξαν το σχολείο μας για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους και να παίξουν, όπως συνηθίζεται εδώ και πολλά χρόνια, αποφάσισαν ότι έπρεπε να αφήσουν αυτόν τον σκουπιδότοπο σε όλη την έκταση του αύλειου χώρου.

Ο Δήμος και η Υπηρεσία Καθαριότητας από την άλλη μεριά, άφαντοι. Την ίδια μέρα, ο Διευθυντής και οι γονείς, διαμαρτυρήθηκαν. Και όμως, καμία αντίδραση καθώς, την επόμενη ημέρα, Τετάρτη 17/10 είχαμε ακριβώς την ίδια απαράδεκτη -για ένα σχολείο αλλά και για οποιοδήποτε δημοτικό χώρο στην πόλη μας- εικόνα.

Για το λόγο αυτό, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Λιβαδειάς στέλνουμε την παρακάτω επιστολή διαμαρτυρίας προς τη Δήμαρχο Λιβαδειάς και τους υπεύθυνους Αντιδημάρχους και επιφυλασσόμαστε για κάθε ενέργεια.

επιστολη 1

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle