Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
54

Σύσκεψη για την καταπολέμηση κουνουπιών

< 1 λεπτό
22.03.18 • 18:20
#Tags:

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, με θέμα τον προγραμματισμό ενεργειών καταπολέμησης των κουνουπιών στην Π.Ε. Βοιωτίας για την περίοδο 2018.

Συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Εξυπηρέτησης του Πολίτη και Συντονισμού Πολιτικής Προστασίας κ. Καρακάντζας Αθανάσιος,  ο Αντιπεριφερειάρχης  Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Περγαντάς Ιωάννης , ο Πρόεδρος της ΠΕΔ και Δήμαρχος Ορχομενού, κ. Υπερήφανος Λουκάς, οι Δήμαρχοι Αλιάρτου και Αράχωβας –Διστόμου-Αντίκυρας, κ. κ. Ντασιώτης Γιώργος και Γεωργακός Ιωάννης, ο Αντιδήμαρχος Δ. Λεβαδέων, κ. Κυπραίος Χρήστος, η Αντιδήμαρχος Αράχωβας-Διστόμου-Αντικυρας κ. Σβάνα Κατερίνα , ο Γενικός Δ/ντής ΠΣΤΕ κ. Τσελάς Σταύρος, η Προϊσταμένη Κοινωνικής Προστασίας – Παιδείας-Πολιτισμού και Αθλητισμού, κ Αναστασίου Βασιλική του Δ. Θηβαίων , η υπάλληλος της Κοινωνικής Προστασίας του Δ. Θηβαίων, κ. Σύρου Ζωή, ο ανάδοχος του έργου Περγαντάς Παναγιώτης και υπηρεσιακοί παράγοντες των αρμόδιων υπηρεσιών της Π.Ε. Βοιωτίας.

«Η λήψη απαραίτητων μέτρων σε κάθε πρόβλημα είναι η καλύτερη θεραπεία. Σε συνεργασία με τους Δήμους της Π.Ε. Βοιωτίας προχωράμε σε επίγειους αλλά και εναέριους ψεκασμούς καταπολέμησης των προνυμφών ώστε έγκαιρα να αντιμετωπίσουμε την ανάπτυξη των κουνουπιών.
Η δημόσια υγεία ήταν και παραμένει πρώτο μας μέλημα», τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης, Φανή Παπαθωμά.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle