Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
70

Σ.Ε.ΟΤΑ Επ Λιβαδειάς: Ο αγώνας δικαιώνεται αλλά συνεχίζεται

< 1 λεπτό
12.01.19 • 06:34
#Tags:

Ικανοποιημένος εμφανίζεται ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ της επαρχίας Λιβαδειάς από την απόφαση του Δήμου Λιβαδειάς σχετικά με την καταβολή του 12ου και του 14ου μισθού, χωρίς έφεση, αίτημα που στήριξε και αγωνίστηκε για την υλοποίησή του ο Σύλλογος.

Η ανακοίνωση:

Στη κατεπείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου  Δήμου Λεβαδέων (10/1) δικαιώθηκε ακόμα μια φορά η ξεκάθαρη και απαρασάλευτη στάση του Συλλόγου μας , η διεκδίκηση και ο αγώνας μας για να δικαιωθούν όλοι οι συνάδελφοι εργαζόμενοι στο θέμα της  καταβολής του 13ου – 14ου μισθού , χωρίς άσκηση έφεσης ή οποιουδήποτε ένδικου μέσου από την πλευρά του Δήμου , μετά και τη χθεσινή θετική απόφαση του σώματος.

Συναδέλφισσες – οι ,  χθες έγινε ένα ακόμα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Μένουν αρκετά ακόμα να πραγματοποιηθούν. Συναδέλφισσες – οι δεν ξεχνάμε πως φτάσαμε ως εδώ και δεν χαρίζουμε σε κανένα τον αγώνα μας.

Ως Σύλλογος δεν θα σταματήσουμε να διεκδικούμε μεθοδικά , με επιμονή και σθένος  , χωρίς κανένα φόβο και δισταγμό , όλα όσα μας αναλογούν , μέχρι την πλήρη δικαίωση όλων των εργαζομένων.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!

Ο μόνος χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δίνεται!!

 Για το Δ.Σ.

 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΠΟΥΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ                            ΚΑΡΑΛΗ ΓΙΟΥΛΗ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle