Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
106

Τέλος στην αγωνία, Σουπερλιγκάτος και πάλι ο Λεβαδειακός

< 2 λεπτά
11.07.17 • 06:25
#Tags:

Στη Super League θα αγωνίζεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Λεβαδειακός. Το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε τις προσφυγές του Ηρακλή και του Άρη και παρά τον αγωνιστικό υποβιβασμό η ομάδα της Λιβαδειάς παρά τον αγωνιστικό υποβιβασμό θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην σουπερ λίγκα.

Στην πρώτη προσφυγή που είχε καταθέσει ο Ηρακλής, διεκδικώντας την παραμονή του στη Super League, το αρμόδιο όργανο την απέρριψε με ψήφους 5-0. Θυμίζουμε πως ο Ηρακλής σώθηκε αγωνιστικά, όμως δεν έλαβε άδεια και γι’ αυτό πάρθηκε απόφαση να υποβιβαστεί.

Στη συνέχεια, εξετάστηκε η προσφυγή του Άρη, ο οποίος ζητούσε την εφαρμογή του ΚΑΠ που προβλέπει την άνοδο της 3ης ομάδας απ’ τη Football League. Παρ’ όλα αυτά, κι αυτή η προσφυγή έπεσε στο «κενό», αφού απορρίφθηκε με ψήφους 4-1.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις. 

Απόφαση υπ’ αριθ. 72/10.07.2017

Συνεκδικάζοντας αντιμωλία των διαδίκων την από 29.06.2017 προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ» κατά της από 23.06.2017 απόφασης του Δ.Σ. του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία «SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ» και τις πρόσθετες παρεμβάσεις που αναφέρονται ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας απόφασης.

Απορρίπτει την ως άνω προσφυγή της «ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ» και την πρόσθετη υπέρ αυτής παρέμβαση.

Απόφαση υπ’ αριθ. 73/10.07.2017

Δικάζοντας αντιμωλία των διαδίκων την από 29.06.2017 προσφυγή της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΑΡΗΣ» κατά 1) του Αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την Επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» 2) της από 23.06.2017 απόφασης του Δ.Σ. του Αστικού Συνεταιρισμού με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΑΣ», 3) της ΠΑΕ ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και 4) της ΠΑΕ ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908.

Απορρίπτει κατά πλειοψηφία την ως άνω προσφυγή της «ΠΑΕ ΑΡΗΣ» (μειοψηφούντος του μέλους-διαιτητή Γεωργίου Σφυρή).

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle