Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
604

Τέλος τα υποθυκοφυλάκεια Θήβας, Θίσβης, Θεσπιών. Θα υπαχθούν στη Λιβαδειά

< 1 λεπτό
30.06.16 • 19:08
#Tags:

Σε Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την αναδιοργάνωση των Υποθηκοφυλακείων της χώρας, πρόβλέπεται η κατάργηση των Υποθηκοφυλακείων Θήβας, Θίσβης και Θεσπιών και η υπαγωγή τους σε έμμισθο Υποθηκοφυλακείο, που συστήνεται με έδρα τη Λιβαδειά.

Σημειώνουμε ότι το σχέδιο νόμου θα βρίσκεται σε διαβούλευση έως και 5 Ιουλίου 2016.

Εντονη είναι η αντιδραση φορέων της περιοχής Θηβών. Στο πλαίσιο αυτό ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων Αθανάσιος Κοκοντίνης, ανταποκρινόμενος και σε αίτημα του Δικηγορικού Συλλόγου Θηβών, συγκαλεί το Δημοτικό Συμβούλιο, τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016 και ώρα 19:00 στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας (αίθουσα ΑΡΜΟΝΙΑ), με πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης τη λήψη απόφασης για την αντίδραση του Δήμου Θηβαίων. 

Το Υποθηκοφυλακείο της Θήβας είναι το πλέον εύρωστο της Π.Ε. Βοιωτίας, εξυπηρετεί περίπου 60.000 κατοίκους και η κατάργησή του θα έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην όλη λειτουργία της ευρ'υτερης περιοχης της Θήβας. .

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle