Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
74

Τέσσερις παραστάσεις "Αγρύπνιας" στη Λιβαδειά

< 1 λεπτό
24.11.17 • 08:07
#Tags:

Ο Όμιλος Φίλων Θεάτρου Λιβαδειάς παρουσιάζει  την ανατρεπτική κωμωδία του βραβευμένου Δραμινού συγγραφέα Βασίλη Τσιαμπούση  "Η Αγρύπνια " σε σκηνοθεσία Γιώργου Πούλου.

Το έργο διαδραματίζεται στο διαμέρισμα μιας κοπέλας που αυτοκτόνησε, σε μια επαρχιακή πόλη, στην Ελλάδα τη κρίσης.

Εκεί μαζεύονται οι πιο κοντινοί της άνθρωποι. Ένα ζευγάρι αριστερών καθηγητών και μακρινά ξαδέλφια της νεκρής, ένας συνταξιούχος αστυνομικός, μια αλλόκοτη πρώην σύντροφος της Αθηνάς, ένας διεζευγμένος γεωπόνος και η κόρη του και μια συντηρητική γεροντοκόρη.

Η Αγρυπνία ξεκινά και πρέπει ν’ ακουστούν για τη νεκρή όλα τα κρίματά και οι αμαρτίες της, σαν μια εξομολόγηση που η ίδια δεν πρόλαβε να κάνει.

Οι αποκαλύψεις είναι καταιγιστικές! Αυτά για τα οποία κατηγορούσαν όμως την νεκρή, είναι ψήγματα μπροστά σε αυτά που αποκαλύπτονται για εκείνους. Μέχρι την στιγμή που εμφανίζεται ο γοητευτικός κατάδικος και πρώην σύζυγος της Αθηνάς με αστυνομική συνοδεία...  Η συνέχεια επί της σκηνής

Για τέσσερεις παραστάσεις μόνο.
Κυριακή 26/11/17,Τετάρτη 29/11/17, Κυριακή 3/12/17, Τετάρτη 6/12/17
Στο θέατρο της οδού Δωδεκανήσου 5 (Δίπλα στο Κ.Α.Π.Η.)

Ώρα έναρξης παραστάσεων 8.30 . Γενική είσοδος 3 €. Δωρεάν για μαθητές, συνταξιούχους, ανέργους

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle