Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
120

Τίμησαν τον Χατζηδάκι οι Μικρασιάτες της Θήβας

< 1 λεπτό
19.04.16 • 15:32
#Tags:

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 17 Απριλίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας, η εκδήλωση- αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του κορυφαίου μουσικοσυνθέτη, διανοούμενου και Μικρασιάτες Θηβαποιητή Μάνου Χατζιδάκι, που διοργάνωσε η Ένωση Μικρασιατών Θήβας, με την υποστήριξη της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρισης Θήβας.

Στην εκδήλωση απηύθυνε χαιρετισμό ο Δήμαρχος Θηβαίων Σπύρος Νικολάου, ο οποίος συνεχάρη τον Πρόεδρο της Ένωσης Γιώργο Γελέκα και τα μέλη για τις εξαιρετικού επιπέδου πολιτιστικές εκδηλώσεις που διοργανώνουν καθώς και τους συμμετέχοντες μουσικούς και τραγουδιστές.

Το αφιέρωμα πλαισίωσαν : στο πιάνο ο Νίκος Ασλανίδης, στο βιολί ο Μάριος Παπούλιας και οι τραγουδιστές Σαπφώ Μακρή και Σταμάτης Μπρίκας.

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle