Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
65

Τακτοποιήστε τα ληξιπρόθεσμα στο Δήμο Ορχομενού μέχρι 30 Νοεμβρίου

< 1 λεπτό
24.11.17 • 07:10
#Tags:

Ο Δήμος Ορχομενού, υπενθυμίζει στοςυ Δημότες του, ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4483/2017 μπορούν να τακτοποιήσουν με εξόφληση ή με υπαγωγή στην ευνοϊκή ρύθμιση τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους  έως τις 30.11.2017, οι οφειλέτες στον Δήμο με ανάλογη μείωση των προσαυξήσεων.

Παρακαλούνται όσοι έχουν  ληξιπρόθεσμες οφειλές στον Δήμο Ορχομενού να ανταποκριθούν μέχρι και την 30.11.2017  διαφορετικά θα ληφθούν μέτρα χωρίς καμία άλλη ειδοποίηση (στέρησης χορήγησης Φορολογικής ενημερότητας, στέρησης χορήγησης  Δημοτικής ενημερότητας, λήψης Αναγκαστικών Μέτρων Είσπραξης, κατάσχεσης εις χείρας τρίτων κ.λ.π.) σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Για την εξόφληση ή την υποβολή αιτήσεων υπαγωγής στην ρύθμιση και τις απαραίτητες διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εσόδων και Ταμείου  του Δήμου Ορχομενού, επί της οδού Πεσόντων Μαχητών 16 και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους τις εργάσιμες ημέρες από 08:30 π.μ. έως 1:00 μ.μ.
Απαραίτητη η προσκόμιση Α.Φ.Μ. και Α.Μ.Κ.Α.  του οφειλέτη.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle