Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
155

Τα ίδια Παντελάκη μου..., τι είχες Γιάννη μ΄, για το γήπεδο της Λιβαδειάς

< 4 λεπτά
27.08.15 • 19:04
#Tags:

Τα ίδια Παντελάκη μου..., τι είχες Γιάννη μ΄, για το γήπεδο της Λιβαδειάς

Φωτιές έχει ανάψει η γνωστή ιστορία με την ακαταλληλότητα του σταδίου Λιβαδειάς, έδρα του Λεβαδεικού, σύμφωνα με την οποία 4 θύρες βγήκαν ακατάλληλες, από επιτροπή αποτελούμενη από την Περιφέρεια, τον Δήμο, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, με συνέπεια μείον 3.500 θέσεις.

Αθλητικό site της Λιβαδειάς σε σχόλιό του άφηνε αιχμές για την Δήμαρχο της πόλης ηΣταδιο Λιβαδειας οποία εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση

«Προς ενημέρωση των δημοτών σημειώνουμε ότι ο Δήμος Λεβαδέων έχει αποστείλει δύο επιστολές προς την ΠΑΕ ΑΠΟ Λεβαδειακός με Α.Π.: 21489/7.8.2015 και 22122/19.8.2015 με τις οποίες καλούσε εγκαίρως το Διοικητικό Συμβούλιο της ποδοσφαιρικής ομάδας σε συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή για την υπογραφή της νέας σύμβασης πριν την έναρξη του φετινού πρωταθλήματος της Super League.

Αύριο, Παρασκευή 28 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η συνάντηση αυτή με εκπροσώπους της ΠΑΕ για την υπογραφή της νέας σύμβασης. Επίσης, ενημερώνουμε ότι η καταλληλότητα του Δημοτικού Σταδίου εξακολουθεί να παραμένει στα ίδια ακριβώς επίπεδα με εκείνα της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου. Τίποτα δεν άλλαξε.

Τέλος, όσον αφορά ανυπόγραφο σχόλιο που είδε το φως της δημοσιότητας, στην ιστοσελίδα Sterea Sports, με το οποίο εμμέσως πλην σαφώς καταλογίζονται ευθύνες στη Δημοτική Αρχή για ολιγωρία, θα προτιμούσα να το αφήσω ασχολίαστο ως απαράδεκτο, και να απαντήσω μόνο με λαϊκές ρήσεις “εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι” ή “τι είχες Γιάννη μ' τι είχα πάντα...” και επειδή η δημοσιογραφική μνήμη είναι “κοντή” ας θυμηθεί ο αρθρογράφος τι έγινε πέρυσι με τον αντίστοιχο αγώνα του Παναθηναϊκού».

Το σχόλιο του αθλητικού site (σ.σ. stereasports.com) που προκάλεσε την αντίδραση της Δημάρχου ήταν το παρακάτω:

«Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου…».
Για μια ακόμη φορά, όπως και πέρυσι ο Λεβαδειακός αναγκάζεται να «ξεσπιτωθεί» και να πάει να παίξει αλλού τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Ασυγχώρητα πράγματα και εγκληματικές αμέλειες… Αλλά από ποιους; Σίγουρα από τους ίδιους που και πέρυσι μας «χάριζαν» στιγμές ανεπανάληπτου κάλλους.
Και η ομάδα που θα πάει; Μήπως τους ενδιαφέρει;
Λοιπόν σήμερα (σ.σ. 26/8), πριν από λίγο δηλαδή, η Επιτροπή αποτελούμενη από την Περιφέρεια, τον Δήμο, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική έπειτα από έλεγχο στην ουσία έβγαλε ακατάλληλο το Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς και κατά συνέπεια δεν θα μπορέσει να γίνει ο αγώνας για την 2η αγωνιστική με τον Ολυμπιακό. Οι θύρες 1, 5, 6 και 8 βγήκαν off . Δηλαδή ουσιαστικά «χάνονται» 3.500 θέσεις, Ψιλοπράγματα δηλαδή…
Και αυτό φυσικά σημαίνει αυτό που προείπαμε. Ο Λεβαδειακός «ξεσπιτώνεται» για μια ακόμη φορά. Κεραυνός εν αιθρία στην ΠΑΕ που περιμένει και το επίσημο χαρτί της ακαταλληλότητας του γηπέδου για να προβεί από κει και πέρα στις απαιτούμενες ενέργειες.
«Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού» λέει το αρχαίο ρητό που σίγουρα δεν το ενστερνίζονται κάποιοι. Και εμείς έχουμε την εύλογη απορία. Πως σύμφωνα με την παλιά σύμβαση το γήπεδο ήταν πάντα έτοιμο και όλοι οι αγώνες διεξάγονταν στη Λιβαδειά ενώ από τη στιγμή που ακυρώθηκε αυτή η σύμβαση έχουμε όπως και πέρυσι έτσι και φέτος τα ίδια φαινόμενα;
«Γιατί επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση…
Θα επανέλθουμε με νεώτερα και να δούμε που θα πάει να αγωνιστεί η ομάδα»…

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle