Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
261

Τα γεγονότα που σφράγισαν το 2015 (VIDEO)

< 1 λεπτό
28.12.15 • 20:27
#Tags:

Τα γεγονότα που σφράγισαν το 2015 (VIDEO) 

Στις 7 Ιανουαρίου 2015 ολιγομελής ομάδα ενόπλων επιτέθηκε στα γραφεία του σατιρικού περιοδικού Charlie Hebdo στο Παρίσι. Ο απολογισμός της επίθεσης ήταν 12 νεκροί (ανάμεσά τους δύο νεκροί αστυνομικοί) και επτά τραυματίες.

Το ταξίδι των Σύριων προσφύγων είναι από τα μεγαλύτερα ζητήματα που απασχόλησε και θα απασχολήσει την ανθρωπότητα και τη νέα χρονιά.

Φονικές εκδηλώσεις της φύσης, δολοφονίες στις ΗΠΑ, 23 Νοεμβρίου τρομοκρατικό χτύπημα στο Παρίσι, επίσκεψη του Πάπα στην Αμερική, νομιμοποίηση γάμων ομόφυλων, οι περιπλανήσεις της NASA, το κλίμα του πλανήτη είναι από τα γεγονότα που σημάδεψαν τον πλανήτη μας την χρονιά που φεύγει.

Δείτε σε βίντεο τα σημαντικά γεγονότα του 2015   

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=peeGkcsQpdk]

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle