Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
151

Τα είπε ο Κοντονής με Κερκυραίους για τον υποβιβασμό

< 2 λεπτά
12.08.15 • 16:46
#Tags:

Τα είπε ο Κοντονής με Κερκυραίους για τον υποβιβασμό

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Σταύρος Κοντονής δέχθηκε, ύστερα από αίτημά τους, στη ΓΓΑ εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας της Κέρκυρας, καθώς και της ΠΑΕ Κέρκυρας.
Συγκεκριμένα στη σύσκεψη παρευρέθηκαν οι εξής:
1. Φωτεινή Βάκη- βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας Κοντονης
2. Θόδωρος Γαλιατσάτος-Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων
3. Κων/νος Νικολούζος-Δήμαρχος Κέρκυρας
4. Νικολέτα Πανδή- Αντιπεριφερειάρχης Ενότητας Κέρκυρας
5. Χρήστος Άνθης– Αντ/δρος Περιφερειακού Συμβουλίου Κέρκυρας
6. Παντελής Αζαριάδης- Νομικός Σύμβουλος ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
7. Βασίλης Αργυρός – Μέλος Δ.Σ. ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
8. Φίλιππος Βερδούσης -Πρόεδρος Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Κέρκυρας
9. Κων/νος Γκούσης– Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κέρκυρας

Ο κ. Κοντονής τόνισε στους παριστάμενους, σχετικά με όσα του ανέφεραν για την απόφαση των αθλητικών δικαιοδοτικών οργάνων για τον υποβιβασμό της ΠΑΕ Κέρκυρας, πως τα θέματα αυτά άπτονται του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου και η τήρηση της νομιμότητας και της ισονομίας εξαντλείται στο να μην παρεμβαίνει η Κυβέρνηση καθοιονδήποτε τρόπο, είτε υπέρ, είτε κατά ενός σωματείου, στις αποφάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων.

Από την πλευρά τους οι εκπρόσωποι της ΠΑΕ Κέρκυρας αλλά και των τοπικών φορέων τόνισαν ότι δεν υιοθετούν σενάρια περί πολιτικής παρέμβασης αναγνωρίζοντας πως δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα αλλά ούτε τέτοια πρόθεση εκ μέρους του κ. Κοντονή και της Κυβέρνησης.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle