Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
154

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνεργασία.Τα θέματα και οι απαντήσεις των Πανελλαδικών από τον ΑΚΑΔΗΜΟ

< 2 λεπτά
16.05.16 • 11:57
#Tags:

Σε μια σημαντική συνεργασία με τα φροντιστήρια "ΑΚΑΔΗΜΟΣ" - εμπειρίας 44 χρόνων - προχώρησε ο aopichos.gr σε μια προσφορά για τους φίλους μαθητές που αυτές τις ημέρες "δοκιμάζονται" για τις πανελλαδικές.
Στην αρχική σελίδα, δεξιά στήλη, του asopichos.gr θα υπάρχει το λογότυπο του φροντιστηρίου το οποίο μπορείτε να πατάτε και να σας οδηγεί στην ιστοσελίδα του φροντιστηρίου στην οποία θα βρίσκεται τις εκφωνήσεις και τις απαντήσεις στα θέματα των αντίστοιχων μαθημάτων.
Οι υπεύθυνοι των φροντιστηρίων ΑΚΑΔΗΜΟΣ με εμπειρία 44 χρόνων τονίζουν:
Τα Φροντιστήρια Ακάδημος με σεβασμό στους μαθητές εμφανίζει έγκαιρα τα θέματα για τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα με έγκυρες απαντήσεις από έμπειρους καθηγητές.
akadimos_logoΜπορείτε να δείτε τα σχόλια των καθηγητών, τις παρατηρήσεις που κάνουν επί των θεμάτων, τις εκφωνήσεις και τις απαντήσεις σε κάθε μάθημα ξεχωριστά μπαίνοντας στο www.akadimos.gr
Με αυτά τα νέα δεδομένα θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας τη χαρά της δημιουργίας και της ανάπτυξης του φροντιστηρίου μας και να σας διαβεβαιώσουμε ότι όλοι μαζί, διεύθυνση, διδάσκοντες και υπαλληλικό προσωπικό:
Στα φροντιστήρια Ακάδημος:
  • Ενώνουμε το παλιό με το καινούργιο, διατηρώντας τα ικανά στελέχη, τη συνέπεια και την ποιότητα στην παροχή εκπαίδευσης, γιατί δίνουμε σημασία στη γνώση και στην εξειδίκευση.
  • Προσθέτουμε ζωντάνια, όραμα και ψηφιακή τεχνολογία.
  • Ανακαινίζουμε τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις μας και κατασκευάζουμε σταδιακά και τις νέες με τη βοήθεια ειδικών ψυχολόγων, ώστε να δώσουμε στα παιδιά μας τις καλύτερες συνθήκες μάθησης.
  • Δημιουργούμε ένα υπερσύγχρονο φροντιστήριο, πρότυπο διοίκησης, λειτουργίας και παροχής παιδείας υψηλού επιπέδου.
  • Επενδύουμε διαρκώς μεγάλα ποσά στην τεχνολογία στοχεύοντας στο μέλλον, έχοντας όμως πάντα στραμμένη τη ματιά μας στα παιδιά (smart board, interactive whiteboard, web exams, free internet, www.akadimos.gr).
  • Διαθέτουμε τα πλέον ευέλικτα προγράμματα σπουδών, προσαρμοσμένα πλήρως στις ανάγκες των παιδιών μας.
  • Εφαρμόζουμε το νέο μοντέλο με τα 4μελή έως και 7μελή group ,
    πετυχαίνοντας την απόλυτη ομοιογένεια, που είναι διαχρονικά το ζητούμενο στα φροντιστήρια της νέας εποχής

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle