Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
185

Τα οδικά έργα στη Βοιωτία

< 1 λεπτό
29.12.14 • 19:50
#Tags:

Τα οδικά έργα στη Βοιωτία
Από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων δόθηκε απάντηση σε σχετικό ερώτημα του βουλευτή Ευαγ. Μπασιάκου σχετικά με τις οδικές υποδομές και έργα στο νομό της Βοιωτίας.
παρακαμψη αραχωβαςΕκτός από τα έργα συντήρησης στην απάντηση επισημαίνεται ότι βρίσκονται σε εξέλιξη οι μελέτες «Παράκαμψη Αράχοβας», μήκους 3,6 km περίπου, με ενδεικτικό προϋπολογισμό κατασκευής 150.000.000 ευρώ, περιλαμβανόμενης σήραγγας μήκους περίπου 1500 μ.
Ακόμη, προγραμματίζεται η άμεση ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα της μελέτης «Βελτιώσεις της οδικής ασφάλειας στην ΠΕΟ Θήβας-Λειβαδιάς-Λαμίας», η οποία θα περιλαμβάνει μελέτες κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την άμβλυνση των κυκλοφοριακών και περιβαλλοντικών επιπτώσεων στους Δήμους που βρίσκονται κατά μήκος της ΠΕΟ Θήβας-Λειβαδιάς-Λαμίας, στους Ν. Βοιωτίας και Φθιώτιδας (π.χ. Θήβα, Αλίαρτος, Χαιρώνεια, Αμφίκλεια κλπ.). Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός των έργων εκτιμάται σε 10.000.000 ευρώ.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle