Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
96

Τα τρακτέρ στις πλατείες την Παρασκευή

< 1 λεπτό
09.01.18 • 20:24
#Tags:

Τα τρακτέρ στις πλατείες θα κατεβάσουν την Παρασκευή οι αγρότες της Καρδίτσας, προχωρώντας σε προειδοποιητικό συλλαλητήριο.

Οι «κόκκινοι» συνδικαλιστές του θεσσαλικού κάμπου ξεκίνησαν από την Κυριακή τις συσκέψεις, οι οποίες αφού ολοκληρωθούν θα δώσουν και τον παλμό των κινητοποιήσεων. Η τελική απόφαση για τη μορφή του αγώνα θα ληφθεί στις 16 Ιανουαρίου, στη συνέλευση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων.

Θα ακολουθήσει σύσκεψη σήμερα στη Νίκαια, την Τετάρτη στον Πλατύκαμπο, την Πέμπτη στην Τερψιθέα και την Παρασκευή στον Τύρναβο. Νέες συσκέψεις και περιοδείες στα χωριά θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Ποια τα αιτήματα των αγροτών

Να μπει τέλος στις ανοιχτές τιμές

Να υπάρχει ακατάσχετο τραπεζικών λογαριασμών 12.000 ευρώ, προσαυξημένο κατά 3.000 ευρώ για κάθε παιδί. Να μη γίνεται κατάσχεση και πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας, χωραφιού, στάνης.

Οχι στην αισχροκέρδεια μιας χούφτας εμπόρων και βιομηχάνων που πωλούν 5-10 φορές ακριβότερα τα προϊόντα, τα οποία αγοράζουν σε ιδιαιτέρως φθηνές τιμές από γεωργούς και κτηνοτρόφους.

Μείωση του κόστους παραγωγής σε μέσα και εφόδια. Να καταργηθεί ο ΕΝΦΙΑ στα χωράφια και το πράσινο τέλος στο νερό, να είναι αφορολόγητο το πετρέλαιο κ.λπ.

Αφορολόγητο ατομικό ετήσιο εισόδημα 12.000 ευρώ

Να μην ισχύσουν οι αυξήσεις στις ασφαλιστικές εισφορές του ΕΦΚΑ.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle