Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
156

Πρωταπριλιάτικο.Τεράστιο νερόφιδο ξεκληρίζει τις πέστροφες Ορχομενού

< 2 λεπτά
31.03.15 • 22:01
#Tags:

Πρωταπριλιάτικο Τεράστιο νερόφιδο ξεκληρίζει τις πέστροφες Ορχομενού

Ένα τεράστιο νερόφιδο που εμφανίστηκε σήμερα το απόγευμα στις πηγές Ορχομενού έχει σκορπίσει πανικό.

Το φίδι έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις πέστροφες τις οποίες έχει αποδεκατίσει στα ιχθυοτροφεία των πηγών του Ορχομενού.

ΦιδιΠαρά τις πρώτες προσπάθειες δεν ήταν δυνατόν να εγκλωβιστεί το νερόφιδο το οποίο ξέφυγε από τους διώκτες του εργάτες του Ιχθυοτροφείου ενώ πέφτοντας το σκοτάδι έκανε το έργο τους ακόμη πιο δύσκολο. Απόψε φυλάνε σκοπιές και προσπαθούν με προβολείς και θορύβους να το απομονώσουν.  

Με το πρώτο φως αναμένεται να ξαναρχίσουν πιο εντατικά οι προσπάθειες ενώ έχει κληθεί κλιμάκιο της ΕΜΑΚ για την εξουδετέρωση του νερόφιδου.

Αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για νερόφιδο μήκους περίπου 5 μέτρων διάμετρο κορμού 50 εκατοστά και βάρος 50 κιλών χρώματος γκρι. Πολλοί ήταν αυτοί που λένε ότι κρυβόταν καλά μέσα στους βάλτους για χρόνια ενώ οι πολλές βροχοπτώσεις που ανέβασαν την στάθμη του νερού το αποπροσανατόλισαν.

Ο asopichos.gr δημοσιεύει αποκλειστική φωτογραφία που πρόλαβαν κι έβγαλαν οι εργάτες πριν κρυφτεί. 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle