Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
141

Τζάμπα ρεύμα σε Παύλο και Κάστρο

< 2 λεπτά
07.01.15 • 20:00
#Tags:

Τζάμπα ρεύμα σε Παύλο και Κάστρο

Υπογράφτηκε σχετική υπουργική απόφαση με βάση την οποία οικιακοί καταναλωτές 272 Δημοτικών και Τοπικών Διαμερισμάτων της χώρας από 11 Δήμους θα παίρνουν τζάμπα ρεύμα Αιολικό πάρκοεφόσον στις περιοχές τους λειτουργούν σταθμοί ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές (αιολική και υδροηλεκτρική) ενώ τα φωτοβολταϊκά εξαιρούνται από την απόφαση.

Έτσι λοιπόν οι κάτοικοι του Παύλου και του Κάστρου του Δήμου Ορχομενού στο όρια των οποίων λειτουργούν αιολικά πάρκα θα παίρνουν στο εξής δωρεάν ρεύμα.

Οι καταναλωτές των διαμερισμάτων (οικιακό) θα επιδοτούνται 100% για τετραμηνιαίες καταναλώσεις έως 2.000 κιλοβατώρες, 50% για τετραμηνιαίες καταναλώσεις από 2.000 έως 3.000 κιλοβατώρες ενώ δεν θα επιδοτούνται εφόσον έχουν μεγαλύτερες καταναλώσεις.

Σύμφωνα με την Απόφαση, οι κάτοχοι Άδειας Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΗ και λοιποί πάροχοι) πιστώνουν, μέσω του πρώτου λογαριασμού που εκδίδεται μετά τη σχετική διαδικασία εκκαθάρισης, στους δικαιούχους το ποσό με τη ένδειξη «Έκπτωση στο ηλεκτρικό ρεύμα λόγω σταθμών ΑΠΕ στην περιοχή σας».

Με πληροφορίες από Ελ Τύπο

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle