Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
117

Την Κυριακή η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Ορχομενό

< 3 λεπτά
07.12.19 • 09:33
#Tags:

Την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στις 18:00 ο Δήμος Ορχομενού θα φωταγωγήση το Χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης στην κεντρικήη πλατεια από τη δήμαρχο Βούλα Καράλη.
Η πλατεία ετοιμάζεται και έχει ήδη φωταγωγηθεί, (φωτογραφίες παρακάτω), περιμένοντας την εκδήλωση της Κυρακής και τις παράλληλες εκδηλώσεις για την εορταστική περίοδο τις οποίες μπορείτε να δείτε παρακάτω ή εδώ 
Ορχο Χριστουγ πλατεια 1 2 Ορχο Χριστουγ πλατεια 2 2 Ορχο Χριστουγ πλατεια 3 2 Ορχο Χριστουγ πλατεια 6 2 Ορχο Χριστουγ πλατεια 7 2  Ορχο Χριστουγ πλατεια 9 2 Ορχο Χριστουγ πλατεια 10 2
– Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 : Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Κεντρική Πλατεία Ορχομενού με συνοδεία της παιδικής χορωδίας του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού και συμμετοχή του παιδικού χορευτικού.
–Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 Παιδική θεατρική παράσταση «Τα Χριστούγεννα της κυρίας Κρίσης» από την παιδική θεατρική ομάδα του Συλλόγου «Άσκηση- Ψυχαγωγία-Υγεία», στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού.
– Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 : Παρουσίαση βιβλίου με τίτλο «Αναζητώντας Ελπίδα» της Βασιλικής Αλαφογιάννη στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού και έκθεση χειροποίητων δημιουργιών από τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Ορχομενού «Νεφέλη» στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού.
–Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 : Αφήγηση χριστουγεννιάτικων παραμυθιών, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορχομενού, από το σύλλογο «Οιπότες του θεάτρου» με τη συμμετοχή της παιδικής χορωδίας του Συλλόγου «Άσκηση- Ψυχαγωγία-Υγεία».
–Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 Παιδική θεατρική παράσταση «Ήτανε μια φορά»» στο Πολιτιστικό Κέντρο Ορχομενού ,από τα παιδιά του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού.
– Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 Εκδήλωση απονομής επαίνων στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ορχομενού στους μαθητές που εισήχθησαν με επιτυχία στις πανελλήνιες εισαγωγικές εξετάσεις στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση.
–Κυριακή 29 Δεκεμβρίου Χριστουγεννιάτικα δρώμενα για παιδιά και μεγάλους στην Κεντρική Πλατεία Ορχομενού , από το Σύλλογο Γυναικών Ορχομενού «Νεφέλη» με τη συμμετοχή του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου «Μινύες» .
– Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019 Παρουσίαση του εθίμου του Χριστόψωμου , με αφηγήσεις – χορούς –κάλαντα ,από το σύλλογο «Άσκηση-Ψυχαγωγία-Υγεία», στην Κεντρική Πλατεία Ορχομενού.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle