Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
838

Τι λεει το επίσημο έγγραφο ανάλυσης του νερού για το Ακραίφνιο

< 1 λεπτό
29.03.18 • 19:26
#Tags:

Το έγγραφο που αποδεικνύει την καταλληλότητα του νερού σε δείγματα  που πάρθηκαν από τη βρύση του Γυμνασίου/Λυκείου Ακραιφνίου στις 26 Μαρτίου έδωσε στη δημοσιότητα ο Δήμος Ορχομενού.

Η εταιρεία που πραγματοποίησε τους ελέγχους, γνωστοποιεί επίσης οτι την επομενη ημέρα, 27/3, λήφθηκαν εκ νέου δείγματα από έξι σημεία του Ακραιφνίου στα οποία πραγματοποιήθηκαν μικροβιολογικές και χημικές αναλύσεις.

Το σύνολο των αποτελέσμάτων των αναλύσεων θα ολοκληρωθούν σε τρεις ημέρες οπότε και θα κοινοποιηθούν όπως αναφέρεται στο έγγραφο της ανώνυμης εταιρίας  "αναλυτικά εργαστήρια ΑΘηνών".

Η ηταμερομηνία για την νέα ανακοίνωση είναι η Παρασκευή 30η Μαρτίου οπότε πκαι θα μάθουμε τα νεότερα και τελικά αποτελέσμτα ώστε για να διαλευκανθεί το γεγονός της ομαδικής ασθένειας μαθητών και κατοίκων του Ακραιφνίου.

Να σημειώσουμε οτι ούτε το ΚΕΕΛΠΝΟ μέχρι σήμερα έχει προβεί σε κάποια νεότερη ανακοίνωση εκτός από Δελτίο Τύπου στις 26-3-18 στην οποία αναφερόταν το περιστατικό και έκανε λόγο για περαιτέρω διρεύνηση.

 

2018 03 28 posimo akraifnio scaled 1

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle