Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
160

Τους επιτυχόντες μαθητές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση τίμησε ο Δήμος Αλιάρτου – Θεσπιέων

< 2 λεπτά
02.01.20 • 21:19
#Tags:

Σε μια συγκινητική εκδήλωση, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου, στο κατάμεστο συνεδριακό κέντρο Αλιάρτου, ο Δήμος μας βράβευσε τους πρωτοετείς φοιτητές που αποφοίτησαν από τα σχολεία του το περασμένο σχολικό έτος. Τιμητικό έπαινο έλαβαν φέτος πενήντα δύο (52) επιτυχόντες μαθητές, οι οποίοι ήταν πλαισιωμένοι από τις οικογένειες, τους φίλους και τους καθηγητές τους, αλλά και από πολυάριθμους εκπροσώπους φορέων και μέλη της τοπικής κοινωνίας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν επίσης η δομή «Κέντρο Υγείας Αλιάρτου» για την συνεισφορά στην τοπική κοινωνία, έξι (6) μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αλιάρτου, όπου διακρίθηκαν στην 8η Παγκόσμια Biennale Παιδικής Ζωγραφικής, συμμετέχοντες δημότες μας στον 37ο Μαραθώνιο Δρόμο 2019 και συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος, Γεώργιος Ντασιώτης, αναφέρθηκε στην αξία της εκπαίδευσης και των σπουδών, που τις χαρακτήρισε «...μονόδρομο και για τους ίδιους, αλλά και για την πατρίδα», κατέληξε λέγοντας «...Σας εύχομαι καλή χρόνια με υγεία και Προκοπή. Η σημερινή μέρα είναι για μένα σπουδαία. Με το κύρος του θεσμού που εσείς οι δημότες  μου αναθέσατε να εκπροσωπώ αποδίδω οφειλόμενες ΤΙΜΕΣ σε ανθρώπους που αγωνίζονται. Είναι ότι πιο σπουδαίο μπορώ να κάνω...» και απευθυνόμενος στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς ανέφερε ότι «Τα παιδιά δεν είναι δοχείο να τα γεμίσεις, είναι σπίρτο και φωτιά να τα ανάψεις».
Ακολούθησε η απονομή των τιμητικών επαίνων και αναμνηστικών δώρων.
Βραβευσεις Αλιαρτος 1 scaled 3
Παρόντες στην εκδήλωση βράβευσης ήταν, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Βοιωτίας του ΚΙΝΑΛ Γεώργιος Μουλκιώτης, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου π. Κωνσταντίνος Τσιώλης, οι αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, οι Πρόεδροι των κοινοτήτων, Πρόεδροι Συλλόγων Γονέων, Διευθυντές Σχολείων και πολυάριθμοι δημότες.
Η εκδήλωση πραγματοποιείται για ένατη συνεχή χρονιά.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle