Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
960

Του βγήκε ξινό το κυνήγι αγριογούρουνου στο Δίστομο

< 1 λεπτό
10.07.18 • 16:58
#Tags:

Συνελήφθη, τις πρώτες πρωινές ώρες της 07-07-2018, σε αγροτική περιοχή του Διστόμου Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας, ένας 56χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση νομοθεσίας περί θύρας.

Ειδικότερα, ο 56χρονος κατελήφθη να έχει θηρεύσει, νυχτερινές ώρες, εκτός κυνηγετικής περιόδου, δύο αγριόχοιρους, για τους οποίους παραγγέλθηκε η κτηνιατρική τους εξέταση, από την Διεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας.

Επιπλέον κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς τρία κυνηγετικά όπλα.
Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Διστόμου – Αράχοβας – Αντίκυρας, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle