Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
156

“ Το δέντρο της γνώσης ” στο ανοιχτό θέατρο "Κρύας"

< 2 λεπτά
28.08.17 • 17:59
#Tags:

Η παιδική θεατρική παράσταση "Το δέντρο της γνώσης" θα παρουσιαστεί στο ανοιχτό θέατρο της Κρύας την ερχόμενη Πέμπτη 31 Αυγούστου με ώρα έναρξης 20:30.

Η γενική είσοδος κοστίζει 10 €, προπώληση 8 €, φοιτητές, άνεργοι, πολύτεκνοι 7 €, δωρεάν σε ΑμεΑ. Προπώληση εισιτηρίων στο "Πολύτροπο" , Πεζόδρομος Μπουφίδου 16, Λιβαδειά.

ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ μαγεύει μικρούς και μεγάλους θεατές με την μοναδική του προσέγγιση στον κόσμο των συναισθημάτων μέσα από πέντε διαφορετικές ιστορίες με ταυτόχρονες εναλλαγές 57 ευφάνταστων κοστουμιών και σκηνικών.

Ένα παιδί, διαφορετικό από τα υπόλοιπα, προσπαθεί να κατανοήσει τους ανθρώπους γύρω του και να γνωρίσει τα συναισθήματά τους.

Τα παιδιά γίνονται ένα με τους ήρωες και συμμετέχουν ενεργά στην παράσταση... το παιχνίδι ξεκινά και το θέατρο αρχίζει!
Το νησί των λωτοφάγων, η κουκουβάγια Μελπομένη, ο κεραυνός Λεοντίσιος και ο άνεμος Τσουράνεμος, τα εργατικά μυρμήγκια που φυλάνε τις ευχές όλων των παιδιών, το Κλαψοχώρι, το Γελιοχώρι και ένας ημίαιμος κούκος, είναι οι ιστορίες- ήρωες που εμφανίζονται γύρω από το δέντρο της γνώσης.
Κάθε καρπός του κρύβει και από ένα συναίσθημα που μόνο τα παιδιά μπορούν να ζωντανέψουν !
Ετοιμαστείτε μικροί και μεγάλοι για την πιο μαγική παιδική παράσταση του καλοκαιριού με τις υπέροχες κέλτικες μουσικές των ΝΟΡΙΑΝΑ, την πρωτότυπη μουσική του Νίκου Σπηλιώτη και την μαγευτική μελωδία της Ειρήνης Τριανταφυλλίδη.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Kείμενο – Σκηνοθεσία: Δημήτρης Πιέτρης, Eικαστική επιμέλεια- Σκηνικά : Γιάννης Σπανόπουλος. Κοστούμια: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης - Τέτα Βασιλάτου, Φωτισμοί: Ηρακλής Γεωργιάδης, Χορογραφίες : Ιωάννα Μουλιάκου, Tina Brandon, Μακιγιάζ: Φρέντυ Καλομπράτσος-Χαρά Αλάτζα -Έφη Αργυροπούλου, Πρωτότυπη μουσική : Noriana, Νίκος Σπηλιώτης, Ειρήνη Τριανταφυλλίδη Video art: James P
Συμπαραγωγή Εργοστάσιο Ονείρου & Δη.Πε.Θε Ρούμελης

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle