Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
111

Το δις εξαμαρτείν του 29χρονου πρωταθλητή που παγίδευε στο διαδίκτυο γυναίκες

< 2 λεπτά
27.02.15 • 12:48
#Tags:

Το δις εξαμαρτείν του 29χρονου πρωταθλητή που παγίδευε στο διαδίκτυο γυναίκες

Υπήρξε πρωταθλητής στίβου στα χαμηλά εμπόδια αλλά «ψάρευε» αθλήτριες και γενικότερα γυναίκες τις οποίες έπειθε και του έδιναν πρόσβαση στους λογαριασμού τους από όπου υπέκλεπτε προσωπικά δεδομένα.

Μάλιστα ο εν λόγω πρωταθλητής είχε παραπλανήσει και αθλήτριες από την περιοχή μας και είναι γνωστός από τα ... παλιά για την δραστηριότητά του αυτή.  

Ο γνωστός στους κύκλους του στίβου  είχε συλληφθεί ξανά τον Νοέμβριο του 2014 και συνελήφθη και πάλι χθές από τους άνδρες της ομάδας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος  γιατί χρησιμοποιώντας τα social media έπειθε γυναίκες να του δώσουν πρόσβαση σε φωτογραφίες και βίντεο που ήταν αποθηκευμένα στον υπολογιστή τους.

Σύμφωνα με την αστυνομία, θύματα του πρώην πρωταθλητή είχαν πέσει τουλάχιστον 6 φοιτήτριες οι οποίες έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για να υποκλέψει φωτογραφίες και βίντεο που τις απεικόνιζαν γυμνές. Για να το καταφέρει χρησιμοποιούσε εξειδικευμένο πρόγραμμα το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να έχει πρόσβαση σε ξένους υπολογιστές.

Στη συνέχεια, αφού έπαιρνε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ήθελε, προσποιούμενος τον μεταπτυχιακό φοιτητή, άρχισε να απειλεί τα θύματά του ότι αν δεν προχωρήσουν σε σχέσεις μαζί του θα δημοσιοποιήσει τα ευαίσθητα προσωπικά τους δεδομένα.

Η Δίωξη μετά από καταγγελίες των φοιτητριών συνέλαβε τον δράστη στο σπίτι του στην Αθήνα, και κατέσχεσε τον προσωπικό του υπολογιστή.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle