Asopichos Logo
16-04-2024
Asopichos Logo
95

Το ΚΙΝ.ΑΛ διέγραψε τη Φανή Παπαθωμά

< 1 λεπτό
29.10.18 • 19:54
#Tags:

Το Κίνημα Αλλαγής αποφάσισε την διαγραφή της Φανής Παπαθωμά, μετά την δήλωση που έκανε σε τηλεοπτικό σταθμό, ότι θα είναι υποψήφια στις Περιφερειακές εκλογές με τον Φάνη Σπανό, τον οποίο στηρίζει η ΝΔ.

Ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας, Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του Κινήματος Αλλαγής.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας, Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του Κινήματος Αλλαγής, ύστερα από την δημόσια δήλωση της κας Φανής Παπαθωμά σε τηλεοπτικό σταθμό, ότι θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος σε συνδυασμό που δεν υποστηρίζεται από το Κίνημα Αλλαγής, στην σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε να της ανακαλέσει την ιδιότητα του μέλους, καθ’ ότι ενεργεί ενάντια στο καταστατικό και τις συλλογικές αποφάσεις του Κινήματος για τις Περιφερειακές εκλογές στη Στερεά Ελλάδα.

Για την ΕΔΕΚΑΠ

Ο Πρόεδρος

Μιχάλης Τζελέπης

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle