Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
258

Το νέο ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ, Β αντιπρόεδρος ο Ανέστης

< 3 λεπτά
25.12.14 • 18:38
#Tags:

Το νέο ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ, Β αντιπρόεδρος ο Ανέστης
Τη θέση του Β αντιπροέδρου κατέλαβε ο Γιώργος Ανέστης της ΕΑΣ Λιβαδειάς, πρώην υποψήφιος ευρωβουλευτής και γραμματείας συνεταιριστικού της Νέας Δημοκρατίας, από τη θέση του Γενικού Γραμματέα που κατείχε στο μέχρι ΠΑΣΕΓΕΣ ΚΑΡΑΜΙΧΑΣπρότινος ΔΣ της ΠΑΣΕΓΕΣ, μετά τις τελευταίες εκλογές της οργάνωσης στις οποίες ο επί 12ετία πρόεδρος Τζανέτος Καραμίχας επανεξελέγη. Αναπληρωτής πρόεδρος της ανώτερης αγροτικής συνδικαλιστικής οργάνωσης ανέλαβε ο Θωμάς Κουτσουπιάς.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο
Πρόεδρος : Καραμίχας Τζανέτος
Αναπληρωτής Πρόεδρος : Κουτσουπιάς Θωμάς
Α΄ Αντιπρόεδρος : Σκιαδάς Κωνσταντίνος
Β΄ Αντιπρόεδρος : Ανέστης Γεώργιος
Γ΄ Αντιπρόεδρος : Κιτσικίδης Λάζαρος
Γενικός Γραμματέας : Μπαρλιάς Χρήστος
Ταμίας : Τσιχήτας Χρήστος
Οι 21 του νέου ΔΣ
Ανέστης Γεώργιος, Αραμπατζής Παύλος, Βαϊόπουλος Γεώργιος, Βουμβουλάκης Μιχάλης, Γανιάρης Κωνσταντίνος, Γιαννακάκης Χρήστος, Καραμίχας Τζανέτος, Κιτσικίδης Λάζαρος, Κοζομπόλης Βασίλης, Κουτσουπιάς Θωμάς, Λεπίδας Κωνσταντίνος, Λύτης Βασίλειος, Μαρασλής Ευάγγελος, Μπαμπατσούλης Σταύρος, Μπαρλιάς Χρήστος, Πεβερέτος Παναγιώτης, Σκιαδάς Κωνσταντίνος, Σωτηρόπουλος Αθανάσιος, Τσιχήτας Χρήστος, Τσιώνης Γεώργιος, Φόλιος Διονύσης,
Δήλωση του προέδρου
Σε δήλωσή του, μετά την ανάδειξη του νέου προεδρείου ο Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτος Καραμίχας ανέφερε τα εξής : «Μια λέξη μπορεί να αποδώσει το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου και της σημερινής για τη συγκρότηση του νέου Προεδρείου της ΠΑΣΕΓΕΣ : ΔΙΚΑΙΩΣΗ, τόσο του θεσμού όσο και εμού προσωπικά, μετά τη μεθοδευμένη επίθεση που εξαπολύθηκε εναντίον μας.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο προέρχεται από ένα νέο σώμα αντιπροσώπων οι οποίοι αναδείχθηκαν μέσα από επίσημες αδιάβλητες διαδικασίες σε πρωτοβάθμιο επίπεδο σε όλη τη χώρα.
Αντιπροσωπεύει όλα τα προϊόντα, όλα τα γεωγραφικά διαμερίσματα, μεγάλες και υγιείς συνεταιριστικές οργανώσεις που αποτελούν τη βάση του συνεταιριστικού κινήματος πραγματοποιώντας πάνω από το 80% του τζίρου των ενεργών συνεταιρισμών.
Θεωρώ ότι είναι ένα από τα καλύτερα Διοικητικά Συμβούλια στη δική μου τουλάχιστον διαδρομή.
Ταυτόχρονα υπήρξε μεγάλη ανανέωση, περίπου κατά 50% στα μέλη του ΔΣ και επίσης υπήρξε μεγάλη ανανέωση στο Προεδρείο. Τα τέσσερα από τα επτά μέλη είναι νέα.
Τον Ιανουάριο θα πραγματοποιηθεί ειδική μακρά συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για να θέσει τους στρατηγικούς στόχους και να προγραμματίσει τις δράσεις και τις ενέργειες που θα αποτελέσουν τις προτεραιότητές του κατά τη νέα τετραετία.»

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle