Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
92

Το Ράλλυ Ακρόπολις και πάλι στην Στερεά Ελλάδα

< 2 λεπτά
19.04.18 • 16:18
#Tags:

Για τρίτη συνεχή χρονιά η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στηρίζει και συμμετέχει στην διοργάνωση ενός από τους πλέον ιστορικούς θεσμούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε σήμερα από της ΟΜΑΕ και τους συνδιοργανωτές του αγώνα, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος που φέτος είναι προγραμματισμένος για τις 1-3 Ιουνίου.

Το Ράλλυ Ακρόπολις απέκτησε ονομαστικό χορηγό, την ΕΚΟ, και διαφορετική σχεδίαση, που περιλαμβάνει εκκίνηση στην Ακρόπολη και υπερειδική στον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου!

Στην συνέντευξη Τύπου στον Πύργο των Βιβλίων της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, μίλησαν ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ, Δημήτρης Μιχελακάκης, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδα, Κώστας Μπακογιάννης, ο Δήμαρχος Λαμίας Νίκος Σταυρογιάννης και ο Γενικός Διευθυντής Διεθνούς και Εγχώριας Εμπορίας του Ομίλου Ελληνικών Πετρελαίων, Ρομπέρτο Καραχάννας,

Ο αγώνας έχει μεγάλο ενδιαφέρον σχετικά, αφού πλέον γίνεται τριήμερος, με δύο νέες, πολύ σημαντικές προσθήκες. Η πρώτη είναι η εκκίνηση κάτω από τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης και η δεύτερη η τέλεση σούπερ ειδικής στον Ιππόδρομο Μαρκοπούλου. Μάλιστα, μετά την υπερειδική (η οποία θα έχει εισιτήριο χωρίς να έχει αποφασιστεί το κόστος), τα πληρώματα θα αγωνιστούν στην ε.δ. Θήβα μήκους 30 χλμ.(!), για να επιστρέψουν το βράδυ για διανυκτέρευση στη Λαμία. Στο εκθεσιακό κέντρο της ΠΕΛ θα βρίσκεται και πάλι το service park, και από εκεί θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους οι αγωνιζόμενοι τις επόμενες δύο μέρες. Το Σάββατο θα αγωνιστούν στις ε.δ. Άμφισσα και Δροσοχώρι, αλλά με ανάποδη φορά σε σχέση με πέρσι, και στην ε.δ. Παλαιοχώρι-Μενδενίτσα. Την Κυριακή, έπειτα από δύο περάσματα από τις ε.δ. Γραμμένη και Δρίβη, θα επιστρέψουν για τον τερματισμό μπροστά από την έκθεση Λαμίας.

Ράλλυ Ακρόπολις 2018

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle