Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
112

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου η ΑΕ Ορχομενού κόβει πίττα

< 1 λεπτό
10.01.18 • 10:20
#Tags:

Στην καλύτερη χρονική περίοδο βρίσκεται μετά από πολλά χρόνια η επίσημη αγαπημένη του Ορχομενού, και όχι μόνο, γεμίζοντας με αισιοδοξία παίχτες, Διοίκηση και φιλάθλους.

Συνεχίζει ακάθεκτη στο πρωτάθλημα και παραμένει αήττητη επί 10 αγωνιστικές στον 1ο όμιλο της Β΄ κατηγορίας Βοιωτίας, χάρη στην ομοψυχία και με την καθοδήγηση του προπονητή Χρήστου Θεοχάρη ενώ στις υποδομές με Διευθυντή την μεγάλη προσωπικότητα του Ελληνικού ποδοσφαίρου Μιχάλη Κασάπη γίνεται δουλειά ουσίας και σφυρηλατούνται ταλέντα που θα διαπέψουν στο μέλλον και θα παλισιώσουν την σιγά-σιγά την πρώτη ομάδα η οποία πλέον θα στηρίζεται στα "δικά" της παιδιά.

Σε ένα τέτοιο κλίμα η ιστορική Αθλητική Ενωση Ορχομενού θα κόψει την πίτα της το Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 18:30 σε αίθουσα του γηροκομείου της ενορίας Κοιμήσεως Ορχομενού στον Αη Γιάννη Ορχομενού.

Η ανταπόκριση του κόσμου είναι δεδομένη, θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα της ομάδας και θα βρεθούν κοντα σε παίχτες και Διοίκηση δείχνοντας έμπρακτα, για ακόμη μιά φορά, την αγάπη τους εκτιμώντας τις προσπάθειές τους για να γυρίσουν σελίδα και να προσθέσουν δόξες στο πλούσιο βιβλίο της ιστορίας της.

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle