Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
178

Το 25ο Συνέδριο Νέων Αγροτών στη Λιβαδειά

< 2 λεπτά
04.07.18 • 17:20
#Tags:

Συνεπής στο θεσμό που η ίδια καθιέρωσε, η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών οργανώνει και εφέτος το 25ο Συνέδριο για την ύπαιθρο και τους αγρότες.

Το συνέδριο θα γίνει στη Λιβαδειά της Βοιωτίας από τις 20 έως τις 23 Σεπτεμβρίου με τη συμπαράσταση και τη συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η θεματολογία του συνεδρίου είναι πλούσια και άκρως ενδιαφέρουσα καθώς:
•    θα εμβαθύνει στα θέματα της νέας ΚΑΠ που μόλις προτάθηκε από την Ε. Επιτροπή
•    θα διερευνήσει τις συνθήκες της αγοράς και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βελτιώσουμε το εισόδημα μας,
•    θα δείξει επιτυχημένες πρακτικές που μπορούν να ακολουθήσουν οι νέοι γεωργοί ώστε να πετύχουν στο νέο τους ξεκίνημα.

Παράλληλα κατά τη διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου θα ανακοινωθεί και ο νικητής του διαγωνισμού για την ανάδειξη του καλύτερου Έλληνα νέου αγρότη, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον αντίστοιχο ευρωπαϊκό διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

πενασυνεδριοΤο Συνέδριο συνεχίζει την παράδοση των ετήσιων Συνεδρίων των Ενώσεων Νέων Αγροτών που ξεκίνησαν το 1994 και έγιναν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδος και αποτελεί την αφορμή για την ετήσια συνάντηση των νέων αγροτών της χώρας μας.

Θα μιλήσουν αγρότες, στελέχη της αγοράς, εκπρόσωποι συνεταιριστικών οργανώσεων και ομάδων παραγωγών, στελέχη του Δημοσίου τομέα, πανεπιστημιακοί, ερευνητές, από την Ελλάδα και το εξωτερικό για να μεταφέρουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους και να παρουσιάσουν επιτυχημένες πρακτικές.

Η Π.Ε.Ν.Α., μόνη θεσμοθετημένη συνδικαλιστική οργάνωση για τις Νέες και τους Νέους Αγρότες της χώρας μας, καλεί όλους και όλες να συμμετέχουν στο συνέδριο.
Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι στο greek.young.farmers@gmail.com

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle