Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
285

Τρένο... στη Λιβαδειά Δρομολόγιο και ωράριο

< 2 λεπτά
18.12.19 • 21:24
#Tags:

O Δήμος Λεβαδέων, ενημερώνει ότι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει για τον εορτασμό των Χριστουγέννων, από την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 έως την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019, θα πραγματοποιούνται διαδρομές σε κεντρικούς δρόμους της πόλης μας, με τροχοφόρο όχημα (έναντι αντιτίμου), προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να απολαύσουν τις ομορφιές της πόλης και να βιώσουν το χριστουγεννιάτικο κλίμα.
Το τρενάκι θα είναι σταθμευμένο στην Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (έμπροσθεν Eurobank) και θα λειτουργεί από τις 10.00’ – 22.00΄.
Η διαδρομή που θα ακολουθείται θα έχει ως εξής:
Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (έμπροσθεν Eurobank) – οδός Γεωργαντά – οδός Καλλιαγκάκη – οδός Λάππα - οδός Στρατηγού Ιωάννου – οδός Ελευθερίου Βενιζέλου – οδός Καραγιαννοπούλου – οδός Σεφέρη.
τρενακι 2
Τρεις φορές την ημέρα θα πραγματοποιείται η διαδρομή:
Πλατεία Λάμπρου Κατσώνη (έμπροσθεν Eurobank) – οδός Γεωργαντά – οδός Καλλιαγκάκη – οδός Λάππα - οδός Στρατηγού Ιωάννου – οδός Ελευθερίου Βενιζέλου – οδός Καραγιαννοπούλου – πλατεία Συνοικισμού – πλατεία Λάμπρου Κατσώνη.
Φωτογραφίες siriosfm.gr

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle