Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
165

Τρέχουν οι πολιτικές εξελίξεις έρχεται η ΑΛΛΑΓΗ

< 2 λεπτά
27.12.14 • 18:11
#Tags:

Τρέχουν οι πολιτικές εξελίξεις έρχεται η ΑΛΛΑΓΗ

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο χώρο του ΠΑΣΟΚ και εντός των ημερών ή και ωρών ο Γιώργος Α Παπανδρέου ανακοινώνει την ίδρυση κόμματος.
ΓΑ ΠαπανδρεουΑπό ασφαλείς πληροφορίες μας από κύκλους προσκείμενους στο χώρο του νέου κόμματος το επικρατέστερο όνομα που θα δοθεί είναι το ΑΛΛΑΓΗ ή παράγωγό του.

Η κίνηση αυτή του πρώην Πρωθυπουργού έχει φέρει αναστάτωση τόσο στο επιτελείο του κ Βενιζέλου αλλά και έχει θέσει σε συναγερμό παλιά ιστορικά στελέχη τα οποία βρίσκονται στο πλευρό του Γιώργου και προετοιμάζουν το έδαφος για την ανακοίνωση και αυτούς που θα αναλάβουν ηγετικά πόστα και θα βρίσκονται δίπλα του κατά την ανακοίνωση.

Πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που έχουν βρει στέγη σε διάφορα κόμματα, σχηματισμούς και συνιστώσες νιώθουν προς το παρών όπως λέγεται στα πολιτικά σαλόνια, άβολα και προβληματισμένα ενώ λέγεται ότι θα μετατραπεί σε επιθετική πολιτική απέναντι του νέου κόμματος του Γ. Α. Παπανδρέου αυτός ο εκνευρισμός.

Η εξέλιξη αυτή όμως, έχει επιφέρει, όπως λένε πολιτικοί αναλυτές, προβληματισμό και στην κυβερνητική συμμαχία τη στιγμή που μετράνε τα κουκιά για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως και να έχουν τα πράγματα πάντως, η ΑΛΛΑΓΗ του Γ.Α.Παπανδρέου είναι προ των πυλών και ήδη έχει καταφέρει να ταράξει τα νερά της πολιτικής ζωής του τόπου.

Σε αναμονή λοιπόν των εξελίξεων

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle