Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
146

ΤΡΑΓΙΚΟ Αυτοκτονίες 19χρονης και 65χρονου σε Ρεγγίνι και Αμφίκλεια μέσα σε λίγες ώρες

< 2 λεπτά
21.04.19 • 06:04
#Tags:

Μαύρο Σάββατο για την περιοχή με δύο συνανθρώπους μας να βάζουν τέρμα στη ζωή τους, σε δύο κοντινές τοποθεσίες και με διαφορά λίγων ωρών, μια 19χρονη και ένας 65χρονος.

Νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος εντοπίστηκε το βράδυ του Σαββάτου ένας 65χρονος άνδρας στο Ρεγγίνι  του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Ο 65χρονος βρισκόταν μέσα στο σπίτι του  και ο εντοπισμός του προκάλεσε κινητοποίηση  στην αστυνομία.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Καμένων Βούρλων που βρέθηκαν γρήγορα στο σπίτι, δίπλα του βρισκόταν και το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvstar.gr οι έρευνες των αστυνομικών  δείχνουν πως δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, αλλά για αυτοκτονία.

Η δεύτερη μάλιστα σήμερα, μετά το τραγικό περιστατικό που σημειώθηκε το πρωί στην Αμφίκλεια.

19χρονη αυτοκτόνησε πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της

Τραγωδία τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Φθιώτιδα με μια 19χρονη κοπέλα να βάζει τέλος στη ζωή της, πέφτοντας από το μπαλκόνι του σπιτιού της.

 

Τα πρώτα στοιχεία, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το lamiareport.gr κάνουν λόγο για αυτοκτονία, ωστόσο σύμφωνα με το περιβάλλον της οικογένειας η κοπέλα δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα που θα την οδηγούσε στο απονενοημένο διάβημα.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και το ΑΤ Αμφίκλειας - Ελάτειας.

φωτογραφία αρχείου

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle