Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
132

ΤΡΑΓΙΚΟ: 20χρονος και 23χρονος νεκροί στη Μαλεσίνα

< 1 λεπτό
29.08.16 • 08:41
#Tags:

Σήμερα (29-08-2016) το πρωί περίπου στις 05:15, στη Μαλεσίνα Φθιώτιδας, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ένας 23χρονος, με συνεπιβάτη έναν 20χρονο, εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε κολώνα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους.

Οι δυο φίλοι από τη Λάρυμνα είχαν πάει για διασκέδαση στο Θεολόγο και στη συνέχεια στο χωριό Μάζι που είχε πανηγύρι. Γύρω στις 5:00΄ πήραν τη μηχανή για να επιστρέψουν.

Στις 5:15΄ όταν έφτασαν στην είσοδο της Μαλεσίνας, κοντά στον κόμβο, ο 23χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής, η οποία βγήκε εκτός δρόμο και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω σε κολόνα.

Δυστυχώς τα δυο παιδιά, που δεν φορούσαν κράνος, σκοτώθηκαν επί τόπου. Όταν αργότερα διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Κ.Υ. Αταλάντης, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle