Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
179

Τραγωδία στη Λαμία, ληστεία στα Καμένα Βούρλα

< 2 λεπτά
22.07.15 • 09:10
#Tags:

Τραγωδία στη Λαμία, ληστεία στα Καμένα Βούρλα 
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε χθες το μεσημέρι έξω από τη Λαμία και Τροχαιοσυγκεκριμένα στον παράδρομο της εθνικής οδού στην Ανθήλη, πάνω στην αερογέφυρα.
Αυτοκίνητο συγκρούστηκε μετωπικά με μηχανάκι με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 63χρονος οδηγός του δικύκλου, ο οποίος ήταν συνταξιούχος ηλεκτρολόγος.
Ο νεαρός 20χρονος οδηγός του αυτοκινήτου σε κατάσταση σοκ ανέφερε ότι το μηχανάκι κινούταν στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα όταν το είδε την τελευταία στιγμή μετά τη στροφή ήταν αδύνατο να αντιδράσει.

Φωτογραφίες Lamiareport

Μασκοφόροι ληστές στα Καμένα Βούρλα
Σε εξέλιξη βρίσκονται αστυνομικές έρευνες, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες αργά το βράδυ στα Καμένα Βούρλα Φθιώτιδας, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, εισήλθαν στο σπίτι όπου διαμένουν μια 62χρονη και ένας 32χρονος.

Οι δράστες, με την απειλή πιστολιού, μαχαιριού και κατσαβιδιού, τους ακινητοποίησαν και τους έδεσαν αφού αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και διάφορα τιμαλφή.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle