Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
130

Τριήμερο Παράδοσης και Πολιτισμού στο Παρόρι

< 2 λεπτά
02.08.19 • 09:49
#Tags:

Το 4o Τριήμερο Παράδοσης και Πολιτισμού, διοργανώνει ο Σύλλογος Απανταχού Παροριτών "Αγιοι Θεόδωροι" στις 3-4-5 Αυγούστου 2019 στην κεντρική πλατεία, στο Παρόρι Βοιωτίας.

19:30 Διασκέδαση για παιδιά, Θεατρικό & παραδοσιακό παιχνίδι – ζωγραφική προσώπου (face painting), από τον ‘’Τρελοκαπελά’’ (Μad hatter) -  Δημιουργική απασχόληση παιδιών από το εργαστήριο ΠΟΜ-ΠΟΜ.

21:00 Έκθεση παραδοσιακών Παρορίτικων φαγητών και γλυκών – Διαγωνισμός και βράβευση των καλυτέρων. Μαγείρεμα & παρουσίαση γκουρμέ πιάτου από τον chef Γιάννη Οζούνη.

23:00 Δημοτική Βραδιά με την Χαρά Βέρρα και τον Κώστα Σαφέτη, συμμετέχει ο Δήμος Γκίκας ενώ στο κλαρίνο ο Γιάννης Παπαδημητρίου.

19:00 Μέγας Εσπερινός στο εξωκλήσι της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.

22:15 Παράσταση Δημοτικών χορών, με χορούς από όλη σχεδόν την Ελλάδα, με την συμμετοχή χορευτικών από συλλόγους της ευρύτερης περιοχής μας  ενώ στο τέλος θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι.

 

ΠΑΡΟΡΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ 1

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle