Asopichos Logo
23-04-2024
Asopichos Logo
167

ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2015 – Αλλαγές στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων

< 2 λεπτά
15.09.15 • 08:53
#Tags:

ΤΡΟΦΩΝΙΑ 2015 – Αλλαγές στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Ο Δήμος Λιβαδειάς πραγματοποίησε τις παρακάτω αλλαγές στο πρόγραμμα των Τροφωνίων 2015 :

Η θεατρική παράσταση «Ο Μπαμπάς ο Πόλεμος» του Ιάκωβου Καμπανέλλη από τη θεατρική ομάδα του 2ου Λυκείου Λιβαδειάς που είχε προγραμματισθεί να Τροφωνεια 2015παρουσιαστεί στο Ανοικτό Θέατρο Κρύας, την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου ακυρώνεται λόγω αντικειμενικών και αξεπέραστων δυσκολιών στη συγκρότηση της θεατρικής ομάδας του σχολείου.

Η θεατρική παράσταση «η Αλφαβήτα της Εφηβείας» της Μάγιας Δεληβοριά από τη θεατρική ομάδα του 2ου Γυμνασίου Λιβαδειάς θα πραγματοποιηθεί στο Ανοικτό Θέατρο Κρύας τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 8:30 μ.μ. και όχι την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, λόγω της διενέργειας των εθνικών εκλογών.

 

Η εκδήλωση μνήμης για τη γενοκτονία των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μικρασιατών Λιβαδειάς που είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου ακυρώνεται λόγω της διενέργειας των εθνικών εκλογών.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle