Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
405

Τροχαίο στο Καλαπόδι. "Εσβησε" και η 16χρονη μετά τον αδελφό της

< 2 λεπτά
19.06.19 • 20:57
#Tags:

Δυστυχώς η 16χρονη Σόνια που έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά το σφοδρό τροχαίο της Αταλάντης δεν τα κατάφερε και όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο κατέληξε στο Νοσοκομείο «Αττικόν».

Η 16χρονη εδώ και τρεις ημέρες νοσηλευόταν διασωληνωμένη με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής. Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών από κάθε γωνιά της Ελλάδας στην επείγουσα έκκληση της οικογένειας της να δώσουν αίμα για να σωθεί η Σόνια.

Στο τροχαίο σκοτώθηκε ακαριαία ο αδελφός της, ο Γιώργος, μόλις 21 ετών.

Το χρονικό της τραγωδίας

Τα δυο αδέρφια ηλικίας 16 και 21 ετών που διέμεναν στην Αθήνα πήγαν στην Αταλάντη και πιο συγκεκριμένα στο χωριό τους, το Καλαπόδι Λοκρίδας, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

Δυο χιλιόμετρα πριν φτάσουν στην Αταλάντη, σε μια στροφή, ο 21χρονος Γιώργος χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο αρχικά πέφτει με σφοδρότητα πάνω στις μπάρες και στη συνέχεια κάνοντας τούμπες βγαίνει εκτός δρόμου.Όσοι βρέθηκαν στο σημείο περιγράφουν σοκαριστικές εικόνες.Το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου έχει γίνει μια άμορφη μάζα σιδηρικών.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle