Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
96

Τρόφιμα σε άπορους για το Πάσχα από το Δήμο Θηβαίων

< 1 λεπτό
28.04.16 • 03:58
#Tags:

Κοτόπουλο, φρούτα, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, γάλα, ζάχαρη και άλλα τρόφιμα μακράς διαρκείας (22 συνολικά είδη διατροφής) καθώς και λαμπάδες δόθηκαν σε περισσότερες από 300 οικογένειες δικαιούχων συμπολιτών μας, από όλο τον Καλλικρατικό Δήμο, προκειμένου να μπορέσουν να γιορτάσουν  το Πάσχα.

Η μεγάλη διανομή τροφίμων για τις ημέρες του Πάσχα στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Θηβαίων, πραγματοποιήθηκε τη Μ. Τρίτη 26 Απριλίου 2015.

Ο Δήμος Θηβαίων και η Επιτροπή του Κοινωνικού Παντοπωλείου ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΝ θερμά όλους τους πολίτες, τα σχολεία, τους συλλόγους, τους φορείς και τις επιχειρήσεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για αλληλεγγύη και ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου για τις ημέρες των εορτών.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους εθελοντές του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τους Δημοτικούς Υπαλλήλους, που εργάστηκαν πυρετωδώς όλες αυτές τις ημέρες, για να συγκεντρώσουν τα προϊόντα και να τα συσκευάσουν.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle