Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
106

Υγεία για όλους σε Θήβα και Λιβαδειά

< 2 λεπτά
03.02.17 • 18:23
#Tags:

Κινητή μονάδα Υγείας, η οποία θα είναι εξοπλισμένη για γυναικολογικές, μαστολογικές και οδοντιατρικές εξετάσεις θα βρίσκεται το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 9:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. στο προαύλιο χώρο του Διοικητηρίου στην Λιβαδειά στο πλαίσιο του προγράμματος «Υγεία για όλους».

Το πρόγραμμα αυτό τελεί υπό την Αιγίδα της UNESCO και του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου και υλοποιείται από την Εταιρεία Πρόληψης και Προαγωγής Υγείας «Υγεία για όλους», με την υποστήριξη των Υπουργείων Υγείας, Εργασίας Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ) και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.
Οι ωφελούμενοι του προγράμματος είναι:
– Άτομα που βιώνουν ή κινδυνεύουν με κοινωνικό αποκλεισμό και δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες Υγείας και Πρόνοιας.
– Άνεργοι
- Ρομά
– Πρόσφυγες
– κ.α.

και στη Θήβα 

Στο πλαίσιο του ίδιου προγράμματος επίσης το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου θα υπάρχει  κλιμάκιο γιατρών από 09:00 π.μ. – 14:00 μ.μ. στον προαύλειο χώρο του Διοικητηρίου ΠΕ Βοιωτίας στην πόλη της Θήβας ( οδός Μακαρίου 1) με κινητή μονάδα Υγείας, η οποία θα είναι εξοπλισμένη για γυναικολογικές εξετάσεις, οδοντιατρικές εξετάσεις και εξετάσεις Μαστού.
Οι ωφελούμενοι του εν λόγω προγράμματος είναι:
– Άτομα που βιώνουν ή κινδυνεύουν με κοινωνικό αποκλεισμό και δεν έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες Υγείας και Πρόνοιας.
– Άνεργοι Ρομά
– Πρόσφυγες
– Άνεργοι Γιατροί, Νοσηλευτές, Κοινωνικοί Λειτουργοί

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle