Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
268

Υδροπονική καλλιέργεια χασίς

< 2 λεπτά
13.08.15 • 19:16
#Tags:

Υδροπονική καλλιέργεια χασίς 

Στο εσωτερικό εγκαταλελειμμένης ημιτελούς διώροφης οικοδομής στο Μαρμάρι Ευβοίας όπου καλλιεργούσαν συστηματικά συνολικά πενήντα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 3,5 μέτρων!

ΔενδυλλιαΔενδρυλλια1Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνέλαβαν εκεί χθες (12-08-2015) το βράδυ δύο άτομα υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 26 και 18 ετών.

Τα δενδρύλλια κάνναβης, εκ των οποίων τα 30 καλλιεργούνταν συστηματικά με εγκατεστημένο σύστημα σωληνώσεων, που ελεγχόταν από ηλεκτρονικό προγραμματιστή αυτόματου ποτίσματος, καθώς και τα 20 που ήταν φυτεμένα σε γλάστρες, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 18χρονου, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν:

Πλήρες εγκατεστημένο σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης, αποτελούμενο από υφασμάτινη ντουλάπα, η οποία ήταν επενδυμένη στο εσωτερικό της με ανακλαστική επιφάνεια, είχε προσαρμοσμένη μία ηλεκτρική θερμαντική λάμπα με κατάλληλη συνδεσμολογία για την ηλεκτροδότηση της, καθώς και ειδικό σύστημα εξαερισμού αποτελούμενο από ανεμιστήρα, φίλτρο αέρος, (3) μέτρα σωλήνα και μετασχηματιστή.
• Έξι (6) συσκευασίες, που περιείχαν φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους (36,1) γραμμαρίων.
• Ξερά κλαδιά κάνναβης και ξερά τρίμματα υπολειμμάτων κάνναβης, καθαρού βάρους (324) γραμμαρίων.
• (5) μπουκάλια με υγρό λίπασμα & (5) γλάστρες διαφόρων διαστάσεων.
• Το χρηματικό ποσό των (360) ευρώ, προερχόμενο από την εμπορία της καλλιεργούμενης κάνναβης.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle