Asopichos Logo
18-04-2024
Asopichos Logo
108

Υλοποιείται η "κάρτα του αγρότη"

< 1 λεπτό
05.12.16 • 11:58
#Tags:

Υπογράφεται την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου, από τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ευάγγελο Αποστόλου και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Λεωνίδα Φραγκιαδάκη, Μνημόνιο Συνεργασίας για την υλοποίηση της «Κάρτας του Αγρότη». Η τελρτή θα γίνει στις 15:00, στην αίθουσα συσκέψεων του 6ου ορόφου του Υπουργείου Αγροτικής Αν'απτυξης, Αχαρνών 2.

Η «κάρτα του αγρότη» θα χορηγείται στους δικαιούχους της Βασικής Ενίσχυσης οι οποίοι θα συμμετάσχει στο πρόγραμμα. Θα αποτελεί πιστωτικό «εργαλείο» για την κάλυψη συγκεκριμένων δαπανών των αγροτών που σχετίζονται με το κόστος παραγωγής τους.
Με την "κάρτα του αγρότη" αναμένεται να καταστεί εφικτή, αφενός μεν η υιοθέτηση όσο το δυνατόν χαμηλότερων επιτοκίων, αφετέρου η διεύρυνση των ωφελούμενων αγροτών με τη συμμετοχή και εκείνων που δικαιούνται μικρά ποσά επιδοτήσεων.

Επιπλέον εξετάζεται και το ενδεχόμενο αύξησης της ρευστότητας και η εξόφληση των εισροών σε 60 ημέρες.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle