Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
117

Υποβολή αιτήσεων για άδεια χρήσης νερού στην Κωπαΐδα

< 2 λεπτά
05.05.16 • 20:16
#Tags:

Από την περιφερειακή ενότητα Βοιωτίας εκδόθηκε ανακοίνωση σχετικά με την υποβολή αιτήσεων για άδεια χρήσης νερού άρδευσης στην Κωπαΐδα.

Σύμφωνα με απόφαση της Περιφέρειας όσοι δεν θα πάρουν άδεια άρδευσης δεν μπορούν να κάνουν δήλωση ΟΣΔΕ αλλά θα τους υποβληθούν και πρόστιμα.

«Υπενθυμίζουμε στους αγρότες καλλιεργητές χωραφιών του ευρύτερου Κωπαϊδικού Πεδίου ότι σύμφωνα με το άρθρο 7 του Κανονισμού Άρδευσης της Κωπαίδας, που εγκρίθηκε με την υπ΄ αρίθμ. 129/2015 απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, όλοι οι καλλιεργητές ιδιοκτήτες ή μισθωτές αγροκτημάτων της περιοχής άρδευσης υποχρεούνται να υποβάλλουν στο Τμήμα Αλιάρτου της ΔΑΟΚ της Π.Ε. Βοιωτίας, Αίτηση – Δήλωση με την οποία θα γνωστοποιούν τις καλλιεργούμενες εκτάσεις στην περιοχή άρδευσης, τα δικαιώματά τους σε αυτές, το είδος της καλλιέργειας και τα λοιπά στοιχεία που διαλαμβάνονται στο ειδικό έντυπο Αίτησης – Δήλωσης που χορηγεί η ανωτέρω Υπηρεσία, προκειμένου να προμηθευθούν Άδεια χρήσης νερού.

Η Άδεια Χρήσης Νερού είναι αναγκαία για την υποβολή των δηλώσεων ΟΣΔΕ. Έντυπα αιτήσεων μπορείτε να παραλαμβάνετε και από τους Δήμους της περιοχής κατοικίας Σας. Σε όσους δεν υποβάλουν την ανωτέρω Αίτηση – Δήλωση και δεν εφοδιασθούν με Άδεια Χρήσης Νερού , εκτός από την αδυναμία υποβολής Δηλώσεως ΟΣΔΕ, θα επιβληθούν τα πρόστιμα που προβλέπονται στο άρθρο 19 του Κανονισμού Άρδευσης».

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle