Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
102

Υπογράφηκε σύμβαση για έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου Βοιωτίας

< 1 λεπτό
13.01.20 • 15:08
#Tags:

Τη σύμβαση ενός πολύ σημαντικού έργου για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας κατά μήκος της Περιφερειακής οδού Θήβας – Λιβαδειάς – Λαμίας, προϋπολογισμού 3.500.000 €, υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός.
Πρόκειται για την ανακατασκευή – εκσυγχρονισμό πέντε συνολικά διασταυρώσεων του οδικού δικτύου της Βοιωτίας και συγκεκριμένα των κόμβων Μιχαηλίδη, Μαυροματίου, Ρωμαϊκου, Αγίου Βλασίου και Παρορίου.
Παράλληλα, χρηματοδοτείται η κατασκευή νέου ασφαλτοτάπητα στα τμήματα του άξονα Θήβα – Λιβαδειά - όρια νομού προς Φθιώτιδα και εντός των πόλεων Αλιάρτου, Χαιρώνειας και των οικισμών Αγίας Παρασκευής και Θουρίου.
Με την υπογραφή της σύμβασης, ο κ. Φάνης Σπανός δήλωσε σχετικά: «Ξεδιπλώνουμε ακόμη περισσότερο τον προγραμματισμό μας σε έργα υποδομών. Έργα απαραίτητα για την οδική ασφάλεια και άνεση στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο της Π.Ε. Βοιωτίας. Το 2020 θα είναι μια χρονιά πλούσια σε αναπτυξιακά έργα για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.»

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle