Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
186

Υποσχέσεις για προαστιακό και Agrologistic στο «Σταθμό»

< 1 λεπτό
23.06.16 • 06:49
#Tags:

Την Παρασκευή 17 Ιουνίου η Δήμαρχος Λεβαδέων, με τον βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας κ Νίκο Θηβαίο, και τον εντεταλμένο σύμβουλο κ. Στ. Θεοδωρόπουλο, επισκέφθηκαν τον Υπουργό Υποδομών ,Μεταφορών και Δικτύων κ Χρήστο Σπίρτζη και έθεσαν τα εξής θέματα :
α. Μετά την ψήφιση του Νόμου για την περιορισμένη και υπό όρους διέλευση των βαρέων οχημάτων από το δευτερεύον εθνικό και επαρχιακό δίκτυο, να εκδοθεί άμεσα, μέσα στον Ιούλιο, η προβλεπόμενη Κ.Υ.Α., ώστε να τεθεί σε εφαρμογή.
β. Το θέμα της σύνδεσης του σιδηροδρομικού σταθμού Λιβαδειάς με τη Λιβαδειά και τον Ορχομενό
γ. Την επέκταση του προαστιακού σιδηροδρόμου ως τη Λιβαδειά
δ. Τη δημιουργία του επιχειρηματικού πάρκου (ΒΙΟ.ΠΑ.) AGROLOGISTIC, στον προβλεπόμενο από το γενικό πολεοδομικό σχέδιο Λιβαδειάς χώρο, που βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Λεβαδέων, πλησίον του σιδηροδρομικού σταθμού.
O υπουργός δεσμεύτηκε για την άμεση εξέταση των παραπάνω θεμάτων.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle