Asopichos Logo
19-04-2024
Asopichos Logo
107

Φανή Παπαθωμά: Οι αγώνες μου δεν διαγράφονται

< 2 λεπτά
30.10.18 • 14:29
#Tags:

Απάντηση έδωσε με ανακοίνωσή της η Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, στην  ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας, Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΕΔΕΚΑΠ) του Κινήματος Αλλαγής και η οποία την έθεσε εκτός ΚΙΝ.ΑΛ.

Η κ Παπαθωμά αναφέρει:

"Η συμμετοχή μου, για ακόμη μία φορά, σ΄ ένα αυτοδιοικητικό συνδυασμό με συνθετικό χαρακτήρα αποτελεί για μένα φυσική συνέχεια της αυτοδιοικητικής μου πορείας.

Μιας πορείας που προτάσσει τη συνεργασία, την ενότητα και τη συνεννόηση, χωρίς παρωπίδες και αγκυλώσεις.

Κανένα πρόσωπο δε μπορεί να διαγράψει τις ιδέες, τις αξίες και τα
ιδανικά που πορεύτηκα και πορεύομαι ως σήμερα.

Οι ζωές δε διαγράφονται.
Οι αγώνες δε διαγράφονται.

Αλλά κυρίως, τα προβλήματα των πολιτών, δεν ξεπερνιούνται με διαγραφές προσώπων.
Μέσα μου έχω και θα έχω πάντοτε…
το ΠΑΣΟΚ των κοινωνικών αγώνων,

το ΠΑΣΟΚ των μεγάλων μεταρρυθμίσεων,

το ΠΑΣΟΚ των πολιτικών υπερβάσεων.

Η κοινωνία είναι πολύ πιο μπροστά από την πολιτική ανασφάλεια οποιουδήποτε επίδοξου υποψηφίου και μας αποδεικνύει καθημερινά ότι οι μοναχικοί δρόμοι στην αυτοδιοίκηση οδηγούν σε πολιτικά αδιέξοδα.

Από την πλευρά μου, θα συνεχίσω να υπηρετώ τους πολίτες της Βοιωτίας με συνέπεια και αξιοπρέπεια και με μια ομάδα που από το 2014 αποφάσισε ότι θα πάει κόντρα σε όλα αυτά που μας χωρίζουν. Με μία ομάδα που με το έργο της και τη σύνθεση των δυνάμεων της κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της Στερεάς, πέρα και πάνω από την πολιτική ταυτότητα του καθενός.

Καλή Επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle