Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
114

Φεστιβάλ ΚΝΕ στην Ελάτεια με Παπαδόπουλο-Ζιώγαλα-Φάμελο

< 3 λεπτά
25.08.19 • 21:54
#Tags:

Στο, κατάμεστο από φίλους της ΚΝΕ και του ΚΚΕ, Δασύλλιο Ελάτειας, οργανώθηκε από την ΤΟ της ΚΝΕ και με τη συμμετοχή του Εθνικού Συμβουλίου κατά των Ναρκωτικών (ΕΣΥΝ) του νομού Βοιωτίας, προσυνεδριακή εκδήλωση του 45ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-ΟΔΗΓΗΤΗ, με θέμα "Ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά".

0?ui=2&ik=78058b055b&attid=0

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του ΕΣΥΝ Ν.Βοιωτίας, Λιάνα Καραβασίλη, που αποδόμησε ένα προς ένα τα "επιχειρήματα" υπέρ των λεγόμενων "μαλακών" ναρκωτικών, της δήθεν θεραπευτικής δράσης της κάνναβης και της "ανάπτυξης" που τάχα θα φέρει η νομιμοποίηση της καλλιέργειάς της.

Την κύρια ομιλία έκανε το μέλος του ΣΠ της ΚΝΕ, Δημήτρης Αλεξόπουλος που ανέπτυξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της της κομμουνιστικής νεολαίας στον πόλεμο ενάντια  σε κάθε μορφή ναρκωτικών και τη προσπάθειά της για την συνειδητοποίηση του ότι, η ολοένα αυξανόμενη χρήση τους, δεν είναι τρόπος διασκέδασης και "απελευθέρωσης" αλλά αποτέλεσμα της ανασφάλειας που νοιώθει, ιδιαίτερα ο νέος, μέσα στη βαρβαρότητα του καπιταλιστικού συστήματος. Γι' αυτό, ο 0?ui=2&ik=78058b055b&attid=0στόχος της ΚΝΕ, δεν είναι απλά η καταπολέμηση της  χρήσης αλλά, ταυτόχρονα, η αλλαγή αυτού του συστήματος που γεννά τέτοιες "ανάγκες" και η δημιουργία μιας άλλης κοινωνίας όπου το άτομο δεν θα αισθάνεται στο περιθώριο και αδικημένο αλλά ένεργό και δημιουργικό.

Στη συνέχεια οι, Λάκης Παπαδόπουλος, Νίκος Ζιώγαλας και Μανώλης Φάμελος με την ορχήστρα τους έδωσαν μια καταπληκτική συναυλία που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

0?ui=2&ik=78058b055b&attid=0

0?ui=2&ik=78058b055b&attid=0

0?ui=2&ik=78058b055b&attid=0

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle