Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
406

Φονική καραμπόλα στο Σχηματάρι

< 2 λεπτά
13.12.14 • 15:23
#Tags:

Φονική καραμπόλα στο Σχηματάρι
Τουλάχιστον 38 αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε μία άμορφη μάζα σιδερικών, μετά από σφοδρή καραμπόλα που Καραμπολα 1σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο 61ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα προς Αθήνα, στο ύψος των παλαιών διοδίων στο Σχηματάρι. Στην καραμπόλα εκτός από αυτοκίνητα, ενεπλάκησαν δύο φορτηγά και ένα λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν μαθητές από το 2ο Γενικό Λύκειο Καισαριανής και είναι όλοι καλά στην υγεία τους.
Από την σφοδρή σύγκρουση έχασε την ζωή της μια 28χρονη γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί στο όχημα στο οποίο επέβαινε και παρά την προσπάθεια των πυροσβεστών να την απεγκλωβίσουν η κοπέλα κατέληξε κατά την μεταφορά της στο νοσοκομείο Χαλκίδας. Στο αυτοκίνητό υπήρχε και συνεπιβάτης, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του. Άλλοι δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου νοσηλεύονται με κατάγματα, ενώ ένας ακόμα άνθρωπος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό στην θωρακοχειρουργική πτέρυγα. Ωστόσο, η κατάσταση της υγείας τους δεν εμπνέει ανησυχία.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle