Asopichos Logo
28-03-2024
Asopichos Logo
235

Φονικό στις Λιβανάτες

< 3 λεπτά
06.04.17 • 15:11
#Tags:

Ένας νεαρός 22χρονος Αλβανός υπήκοος έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή του με 26χρονο ομοεθνή του παρουσία και του αφεντικού του δευτέρου. Οι δύο τελευταίοι προσήχθησαν χθες στο Αστυνομικό Μέγαρο στη Λαμία προκειμένου να εξετασθούν από τους άνδρες της Ασφάλειας, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για να διαπιστωθεί ο θάνατός του, ενώ θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που έχουν διαρρεύσει από το περιβάλλον του δράστη και την κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς, είπε ότι φιλοξενούσε το θύμα στο σπίτι του και όταν είχε φύγει για δουλειά εκείνος βρήκε τρόπο και μπήκε μέσα κλέβοντάς του ένα κινητό τηλέφωνο. Η «απόδειξη» βρέθηκε στα χέρια ενός άλλου ομοεθνή τους ο οποίος ισχυρίστηκε ότι το αγόρασε από το θύμα. Στην είδηση ότι ο 26χρονος τον κατηγορούσε για κλοπή, το θύμα φαίνεται ότι αντέδρασε άσχημα και ζήτησε το λόγο. Οι δύο άνδρες συνεπλάκησαν αργά το απόγευμα στις Λιβανάτες αλλά ο καυγάς φαίνεται να είχε λήξει.

Τότε λίγο πριν τις 19.30 το θύμα λέγετε ότι επέστρεψε στον τόπο της τραγωδίας με μαχαίρι για να χτυπήσει τον άνδρα που τον είχε φιλοξενήσει. Εν τω μεταξύ ο φερόμενος ως δράστης του φονικού είχε ειδοποιήσει το αφεντικό του ότι δε θα πάει σήμερα Πέμπτη για δουλειά καθώς τον είχαν χτυπήσει. Ο τελευταίος ένας 30χρονος αγρότης από τις Λιβανάτες πήγε στο σπίτι του 26χρονου να δει αν είναι καλά και τότε έπεσε πάνω στη συμπλοκή. Οι πρώτες πληροφορίες έλεγαν ότι βρήκε τον εργάτη του με το νεκρό Αλβανό, πρέπει όμως να συμμετείχε στον αφοπλισμό του θύματος, χωρίς να επιβεβαιώνεται όμως προς το παρόν από την αστυνομία.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι οι συγκεκριμένες μαρτυρίες προέρχονται από τους επιζώντες και η ιστορία θα πρέπει να ελεγχθεί μαζί με τα ευρήματα από τους άνδρες της Ασφάλειας για να βρουν τα πραγματικά στοιχεία του φονικού. Το μαχαίρι φαίνεται ότι έχει βρεθεί και εξετάζεται, ωστόσο οι πληροφορίες επιμένουν ότι ο νεκρός Αλβανός δεν έφερε σημάδια τραυματισμού από αιχμηρό αντικείμενο για αυτό και τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την πορεία της έρευνας.

Ας δούμε τι λέει η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας για το θλιβερό περιστατικό:

«Συνελήφθησαν, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, στις Λιβανάτες, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, 26χρονος υπήκοος Αλβανίας και 30χρονος ημεδαπός, μετά από συμπλοκή που προηγήθηκε με 22χρονο υπήκοο Αλβανίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, χθες το απόγευμα, ο 22χρονος συνεπλάκη με τον 26χρονο, έξωθεν της οικίας του τελευταίου, λόγω μεταξύ τους προσωπικών διαφορών και στη συνέχεια αποχώρησε από το σημείο.

Ακολούθως, στο σημείο ειδοποιήθηκε και μετέβη ο 30χρονος, προκειμένου να μεταφέρει τον 26χρονο στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, ενώ ο 22χρονος επέστρεψε στο σημείο κρατώντας μαχαίρι και επιτέθηκε στους δύο άνδρες, οι οποίοι κατάφεραν να τον αφοπλίσουν και να ειδοποιήσουν την Αστυνομία.

Στη συνέχεια, ο 22χρονος διέφυγε και ακινητοποιήθηκε σε κοντινή απόσταση από τους συλληφθέντες, όπου έχασε τις αισθήσεις του και διακομίσθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής της σορού του θανόντα, ενώ κατασχέθηκε το ανωτέρω μαχαίρι.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας».

Πηγή efthia.gr

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle