Asopichos Logo
29-03-2024
Asopichos Logo
374

Φροντίδα για τα αδέσποτα από το Δήμο Λιβαδειάς

< 1 λεπτό
27.02.15 • 11:17
#Tags:

Φροντίδα για τα αδέσποτα από το Δήμο Λιβαδειάς

Ξεκίνησε το πρόγραμμα καταγραφής και φροντίδας των αδέσποτων ζώων σε μια προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος που τόσα χρόνια έχει παρατηρηθεί στην πόλη της Λιβαδειάς. 

Η Δημοτική Αρχή εφαρμόζοντας την νομοθεσία για την περίθαλψη των αδέσποτων ζώων έχει προχωρήσει στις απαραίτητες συνεργασίες με ιδιώτες φιλόζωους και κτηνίατρο της πόλης για την παροχή των απαραίτητων υπηρεσιών που αναλυτικά είναι:

  1. Μεταφορά και εισαγωγή των αδέσποτων ζώων σε ιδιωτικό καταφύγιο όπου αποπαρασιτώνονται.
  2. Προώθηση τους στον συνεργαζόμενο με τον Δήμο Λεβαδέων ιδιώτη κτηνίατρο που τα εμβολιάζει, τα στειρώνει και τοποθετεί το ειδικό τσιπ εντοπισμού.
  3. Επαναπροώθηση στο καταφύγιο ζώων, για διάστημα επτά ημερών, όπου αναρρώνουν και
  4. Αφήνονται ελεύθερα όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία.

Τα έξοδα της ιατροφαρμακευτικής διαδικασίας καθώς και τα έξοδα τροφής για το διάστημα που φιλοξενούνται για ανάρρωση στο ιδιόκτητο καταφύγιο, βαρύνουν το Δήμο.

Τα σκυλιά που θα αφήνονται ελεύθερα είναι πλέον υγιή και στειρωμένα και μπορούν οι φιλόζωοι να τα υιοθετούν.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle